Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Viskoza
Kad se ukočiš od viskija
КРИСТАЛНА НОЋ
Кад се целу ноћ точи само Кристал
Naravučenije
Kad navučeš nar da uči xd
Vermutovati
Otići po čaj, slučajno se olešiti vermutom.
Oкренути горки лист
Частити туру горког листа.
-.-
ВЕРМУТОВАТИ
Пермутовати вермут са неким безалкохолним пићем
Частити туру горког листа.
Боље измени у: ОКРЕНУТИ ГОРКИ ЛИСТ
Фора овог шизења је да баш користиш назив пића.
А то сам и хтео у пичку материну.
Едит: Едитово, едитцепшн.
ПОЛА ВИНО, ПОЛА ВОТКА
Кад целу ноћ цепаш наизменично вино и вотку па пропеваш велики хит Банета Бојанића
Zelena trava Doma perinjona mog
Vutra koja se konzumira na buržujskim jahtama
Apsintencija
Ono kad apstiniraš sa absentom i kreneš opet piti i dođe prostitutka iz Grocke i odgrize ti uvo a ti se skenjaš i odeš da slikaš lale iz vetrenjače onako bezuhast
Same rzbi
Ono kad Miroslavu Škoru kenjaju za to što pije samersbi i on napiše pesmu kao bunt na to pod nazivom Sude Mi
Kohiba ko ludo
Skečer koji se služi sa forama iz doba dok je još Đinđić bio živ a ćale mu ima dovoljno para da može pazariti kohibu kad mu se digne kureganja
Ka Tai
Koktel sličan MaiTaiu samo što ima u sebi gene degenerika koji juri loptu 90 minuta i ne da gol
Dišem al medveđa krv
Izgovor Dade Glišića kod doktora zašto ima aritmiju hiptertenziju i hipotenziju u isto vreme a on samo kaže ime ovog prejeftinog i nekvalitetnog pića
Zvali su me Kalabić
u danima kad volesmo se mi
https://33.media.tumblr.com/da5552ae11eff262f5b4a1c9ce0e5851/tumblr_mf74lgqVXO1s0hqvmo1_500.gif
http://vukajlija.com/forum/teme/70621-frape-sizenje-2016-summer#post_3537813
jest mi suza krenula priznajem
Espreso
Ono što pitaš ortaka kad izađe nova ubisoftovs igrica želeći da znaš da li ju je on premotao..
Makiato
Ono što GTD kaže nekom nubu na temi automobilizam sa konotacijom na to da glupi korejanci ne znaju ni vodu flaširati a kamoli kola napraviti
Viskerini
Lik koji meša viski a liči na Kielinija koji zna da kaže r