Frape šizenje 2016 summer

1. Uf ovo je bilo baš strajakgovski

2. Smetalon

Lik koji smara u pičku materinu i misli za sebe da je pametan jer zna da vadi koren iz broja 16 a onda ga usereš u tabliću i pokupiš ceo talon u svakoj ruci

3. Štimcovati

Napraviti neko veliko sranje niotkuda u marfijevskom fazonu i zasrati sav prethodni rad

4. Marjanovićevati

Hajpovati večerašnji izlazak u grad i zvati 15 ortaka a onda pola sata pred isti ispaliti najstrašnije i ostati kući igrati majnkrafta

5. dzanki sto ovako svaki 10 dan ulazis na vukajliju proredjeno

6. Neam pojma, interesantnije mi ovako

7. Smetalon

Lik koji smara u pičku materinu i misli za sebe da je pametan jer zna da vadi koren iz broja 16 a onda ga usereš u tabliću i pokupiš ceo talon u svakoj ruci

neće da može, dobar sam ti ja u tabliću ;)

8. saleđorđevisati

posvetiti se samo jednom poslu i biti preveliki smarač, i tući ženu kad ti ekipa izgubi

9. štimcovati vol. 2

biti toliko glup da ti trener kaže da te je majkl džordan menšnovao na tviteru kako bi blenuo u telefon celu tekmu i ne ulazio u igru više što je odlično za kvalitet ekipe

10. šarencovati

biti rigidan lik od 2,30m koji i na slavi smara o košarci i u svaku foru ubaci referencu za basket, endemična vrsta ljudi inače u srbiji, prepoznatljiva po tome što ne pegla sebi u usta čak štavše sa uživanjem gleda tekmu virtus bolonja - ređiana na sport klubu 9

11. e,dzanki,kad bi se potukli ti i dzela,ko bi pobedio?

12. Dzela je mrtav brt, zar ti nije rekao trosharinac

13. absolutnih sto
    skrpiti 100 šatova vodke
    asaaa jesam mađija

14. dobar dobar, samo tako nastavi

15. baltičko more

beskonačne količne voddke na kućnoj žurkici

16. tajrelvelikovati

imati najjaču ribu na svetu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.