Prijava

Drug i ja, klinci, nismo imali ni dvadeset godina.

Od druga ćale bio opasan švercer, valjao sve živo i pravio kintu. Uđe njegov ćale u šverc cigareta preko bugarske, brdo para.

E sad, vidimo nas dvojica kako to ide, sta on radi i odlucimo mi da svercujemo cigarete. Iz Niša poneseš Vajsroj do Bugarske, pošto je tamo skuplji a u povratku nosiš Malrboro pošto je on kod nas skuplji.

Naloži mene drug kako on zna sve cake, naučio od ćaleta, zna kako da izbegnemo policiju, zna gde stoje i kad se menjaju, ma samo da prošetamo do Bugarske i nazad i po 500-600e u džep od ture.

Primim se ja ko mlad majmun, on imao neku ladu sa duplim dnom u gepeku, uđemo sa ozbiljnom kintom za nas balavce za cigarete. Oko soma evra su cigarete koje nosimo tamo plus doplatis kad kupujes druge za povratak. Nesto skupili kinte nesto nam dali na pozajmicu.

I dodje dan da mi krenemo, smejemo se, zajebancija, kao da nosimo humanitarnu pomoć a ne svercujemo cigarete za sta ide i zatvorska kazna, sto mi nismo imali pojma.

Dolazimo do sićevačke klisure i tu drug uz facu "ja sve znam" kaže da idemo preko "ploča", to je neka zabit preko brda i zaobilaziš klisuru gde ima pandura.

Vozimo se on i ja lajkom i lupamo gluposti, smejemo se..u tim trenutku u sred vukujebine na sred puta stoji pandur sa palicom stop i zaustavlja nas.

Znači veći strah nisam doziveo u životu, gledam druga on kao koza iz profila zabezeknute oči i otvorena usta. Vec zamišljam kako me jebu ovi sto pozajmih pare pa onda i u zatvoru da budem.

I tako mi stojimo sami samcati i policajac na sred puta, vukojebina oko nas i jedan autobus skroz sa strane. Tu se ja okuražim i procenim da se autobus pokvario pa je zato cajko tu.

I onda sledeća scena, otvaraju se vrata autobusa i sa obe strane počinju da izleću oni specijalci u punoj opremi sa sve nekim puškama i štitovima i onim kornjača odelima.

Krv ti jebem, mi na vrh brda u ladi specijal sa gepekom punim cigareta a scena ko iz filma nejvi sils u jurišu, a u meni pored straha kulja bes da udavim ovog druga što zna put gde nema policije.

Stojimo mi zabezeknuti, ovi specijalci jurišaju iz busa pored nas i odlaze u šumu..kad je zadnji otišao, pandur se sklanja i pušta nas da prođemo jebeno. Ladno tu ovi govnjari specijalci imali obuku na terenu.

Odvezli smo se mi sa smrznutim govnetom u dupetu do granice i vratili nazad, i to je bilo prvi i jebeno zasnji put da sam pomislio da švercujem nešto.

Dobro si se vratio brat, od kad te Labavi prozvao da bi te prebio, nije te bilo tri dana. Zabrinuh se.

A jbg. Nemam ženu da se nje plašim pa je Labkov dobro došao :-D

Petak je vece sedam u mece
Metak po metak u kalasnjikov mecem

Solidna prozivka ozb

Dobro te ispreskako