Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja ti lepo kazem da niko nije proteran svi dosli ko gospoda u kuce i stanove, jesi video nekad neki prihvatni centar ili izbeglicku pomoc za ljude sa kosova i metohije ja nisam
Svi imaju i dokumenta i sve a ne ko ovi zapadno
I to je samo zbog zasicenja smori te da dominiras na jednoj teritoriji sad malo kurcenje po sremu pa su sremci prinudjeni da prodaju njive do autoputa i kupuju mecke i rade fasade, pokusavaju ljudi da drze korak sta ce
Ja sam fasciniran dokle si spreman da ideš sa ovim
Ne diraj pseta dok jede govna - stara kineska poslovica
opet kažem, bežite sa kosova u talasima od 1371 bez prekida, to što ste trenutno zauzeli delove gazdinstava ne znači da nećete biti klati ko tovni pilićí i ovde kad dođe čas povratka vojvođanskoj matici, pa ćete ko gospoda u apartmane al pod zaleđen dunav. pod uslovom da ne prihvatite superiornu vojvođansku kulturu, što uostalom uveliko i činite.
kosovarski civil posle dominacije kosovom sprema dominaciju sremom
http://www.vreme.co.rs/arhiva_html/446/images/08-1.jpg
Dal si realan ove mucenike da sprdas?
uvek
Šiptari su mnogo gotivnije i jebenije glave od Srba ne Srba sa Kosova nego bilo kakvih Srba, ne ulazim u tu vašu intersrspku jadničku raspravu
hahahaha pa taj bio prosjak i dole dosao ovde na vas kazan. nemamo mi gazdinstva nego imanja koja smo pokupovali, gazdinstvo je tako vojvodjanska rec a vojvodjanski je jezik u izumiranju pre ces cuti "bolan" ili "ba" nego "naopako".
pricace se jednom o sremcima kao o indijancima, bicete u rezervatima samo da spremate snenokle i strudlu fazon
Ovaj primer sa fudbalom je bio sjajan, Srbi u svom gradu naravno raspojasano kurčenje 11-orici fudbalera od strane 30 hiljada ljudi, arlaukanje, sitno huliganisanje, bakljanje zaskakanje, na kraju naravno čak i ne nanesu nikakvu štetu jer su lajavi srbi čak bogami albanski fudbaleri sasvim fino s ozbirom na okolnosti zauzmu stav.
Uefa kazni odoše bodovi, odoše šanse pozz.
Sa druge strane, Albanci pametno i kul odrade svoje domaćinstvo i odu na EURO.
A sve vreme svima koji ne žele da budu slepi, jasno da bi u ozbiljnom sukobu pišali po Srbima veoma snažno da imaju 100 puta veća muda i borbeni moral.
pa mogli bi da nam ga popuse siptari kad mi ne bi imali takve izrode kao ti/tebe
koji mi? ja nisam srbin, ja sam crnogorac ilirske krvi i nemam veze sa vama prljavim žabolovećim slovenima. Albanci su moja kozojebačka braća.
pa upravo takve, zna se da su crnogorci samo pickasti srbi sa greskom u genetskom kodu i kompleksom nize vrednosti
crnogorci su veliki kompleksaši to je tačno kao i svi ljudi dinarskog tipa
potpuno podržavam cara u borbi protiv dođoša. Nešto najgore što što može da se desi jednoj zajednici je dolazak Crnogoraca, Hercegovaca, Bosanaca u većoj meri. Jedino gore je da dođu crnci.
tacno nam treba neki rat da se procistimo od govnarluka
steta samo sto u ratu ginu oni najhrabriji a govnari ostanu po podrumima ili inostranstvu
Normalnom čoveku je teško da nađe energiju da se suprotstavi tolikoj količini kompleksaške želje za vlašću, nadjebavanju bilo koga u bilo kom segmentu postojanja i mafijanju pa je lako ispustiti kontrolu i predati im je ako nema organizovanog otpora kao što bi bio recimo nacizam Adolfa Hitlera.
da li si ti u stanju da se icemu suprotstavis?