Okili dokili

1. srem počinje na savi i dunavu da si ranije prodo kuću znao bi to

2. Kako je Debrc bio glavni grad Sremske kraljevine?

3. kuću ne pravi preko vode al zato kuvaj pseću glavu da zajebeš državu pa se posle pravi da ti nije ostao mentalitet od turaka

4. Je l u Nišu beše sekli glave kerovima pa kuvali pa ujedali sami sebe za noge da naplate pare od države posle?

5. prvo sremska kraljevina nije postojala, kralj stefan dragutin se od 1282. potpisuje samo kao gospodin stefan (lj. stojanović, zapisi i natpisi, 122). sremska zemlja je bila deo ugarske i pod njom se podrazumeva ono što ugri zovu transsyrmia, a srbi iz ugarske donji srem. za više videti v. stanković, kralj milutin

6. To što se par Harzburških konjušara našalilo 1848 - ne priznajem. Ni crvene ne priznajem. Na kraju krajeva i ova kvazi AP Vojvodina nema ni 50% Srema.

7. nema ti šta da priznaješ kad si ti arapski konjušar, hab. konjušari su tvoje gospodare klali 1683-1699 i još grđe 1714-1718

8. Turski konjušar. Turski, ne arapski. Ne znam šta ti je danas.

9. da ne pričam što su tvoji gospodari dobili prve nagoveštaje slobode pomoću mehmeda alija, šiptara, LOL

10. arapski, druže, arapski

11. A kad ovaj pomenu Prečane jebem ti koliko se ovde beži od kupovine ovaca koji šverceri doteraju odozgo. Imaju neki loj boje limuna i meso im smrdi na blato ustajalo iz močvare

12. Sad si jako zaglibio. Osim ako ne smatraš da sam poturčeni Egipćanin iz Srpskog Sarajeva a majka mi Alžirka.

13. nisam jako zaglibio nego ti vojvođanski sleng znaš slabije i od arapskog

14. Цар
    nisam jako zaglibio nego ti vojvođanski sleng znaš slabije i od arapskog

Nasumičana netačna tvrdnja uvek loš argument u civilizovanoj retorici.

15. ne upotrebljavati izraze poput retorika ako njihovo značenje nije poznato onom ko ga upotrebljava

16. Evo jedna mala ispovest sa očeve strane deda mi je Cincar, baba Srbkinja a sa majčine đed Hrvat a baba Gruzinka.

17. odlično, sad samo još da nađemo nekoga koga to interesuje i puna kapa

18. Цар
    ne upotrebljavati izraze poput retorika ako njihovo značenje nije poznato onom ko ga upotrebljava

hahahaha neosnovano

19. ne govoriti da je nešto neosnovano ukoliko i dalje ne znamo šta znači reč retorika

20. gledam naslov teme i ove spike i davim se

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.