Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
3 min na vuki mi popravilo dan
Pappetmaster je
A šta ako se ona uplašila mene? U smislu da izgledam previše dobro za nju, pa je imala tremu.
hahahah
Borise, možda u razgovoru deluješ intelektualno nadmoćnije i ona se toga uplašila. Malo se spusti na zemlju, predloži da gledate film "Bilježnica" sa Rajanom Goslingom i mislim da će se ljubav roditi.
Rađ mogu ti saznati ako ti baš gori?
U Amerikama živeo je
Edit: Nije Mala Vidra
Можда си низак као мики сосиџ џд
Kaži joj da si na sajtu poznat pod imenom Boris Bizetić i njen strah će naprasno splasnuti.
Miki sosidž je toliko nizak da brije glavu sa strane a gore ostavlja kosu
e, našao sam ga, na petoj strani pretrage je bio, Mio Polo
Ko je bio autor Ness?
Jest al ne zato što sam nizak :(
Nisi joj dovoljno pića poplaćao, shvaila je da nisi bog zna kako platežno sposoban, a njoj baš treba neko da joj bude žirant. I tako ti je propala šansa kod nje.
Polo, da.
Ness je ljudeskara od 130 kila i 2 metra radio obezbeđenja lična ljuta i živeo je u Zrenjaninu. To je sve što ti smem reći.
Ness > Kurd
Ma ona ne pije alkohol uopšte. I piće je bilo besplatno.
Gonzo je recimo devica u horoskopu ali kad ga riba pita on kaže da je lav.
Treba se snaći
Gonza kad neka devojka pita nešto, on joj kaže "sačekaj trenutak", ode i vrati se za godinu dana da joj odgovori.
Gonzo nikad nije imao seksualno iskustvo sa autostoperkom
Gonzo is typing
pre godinu dana