Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jbt dve tekme cetvrtfinala i nimalo neizvesnosti, odvaljivanje sa 20-30 razlike.
Francuze solidno neće
Ja sam kriv tebrice, jbg
pa skroz do jaja parovi, ne znam da l' je moglo bolje iskreno, valjda neće biti neke 20+ tekme osim USA lol
pre 6 sati
Који циган мораш бити да протуриш играчу лопту кроз ноге на +25?! Да бог да Шпанце усрали Амери у полуфиналу 50 разлике!
Jako nub veliki si Džanki nasisaš mi se karine pičko balava :)
Jel misliš na ovo relativno skoro, Ljulj i nesportska Lovernja? Nisam video ovo al nisam pažljivo gledao, jesi siguran?
То Гвоздене. Ја бих га пресјекао попола да је мени то урадио.
haha bice sve 4 tekme +20-25 sad ce amerikanci da nabiju argentinu a mi cemo sasvim solidno nabiti hrvate 23 razlike shomara zna zasto
ови цигани пензионери ће да јебу мајке и 2024.
brate ima da jebu amere jebi ti mene ako ne
и ја мислим
зато што су амери го курац добили србију само три разлике хаха беда
Deky prijavio sam te za vređanje kosmopoliti, veliki pozdrav i vidimo se za nekih 18 meseci
ma gasol se sacuvao danas ima da unisti glupog dzordana sa 6 trojki i 8 asistencija
Oh
Oh
O.O
Brt jel sutra uvece gledas Srbiju ili Sasuolo Rasuolo
Šta ću sad oh blagi Gospode i Djevo Marijo
sve utakmice su se zavrsile sa prevelikokm razlikom (racunajmo i am vs arg), sto po nekim statistickim proracunima znaci da ce nas jebati hrvati ili ce biti egal a ne bi valjalo jer sam vezao sa australijom sa 1000+ dinara
Bio sam pristojan prema tebi i nisam te gađao vulinom na lovefestu ali očigledno ne znaš ceniti to druže pozdrav
Ti si Janko!? Joj bilo mi glupo na fejsu da te pitam hu d fak ar ju