Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Jbt dve tekme cetvrtfinala i nimalo neizvesnosti, odvaljivanje sa 20-30 razlike.

2. Francuze solidno neće

3. Ja sam kriv tebrice, jbg

Dzankee
    pa skroz do jaja parovi, ne znam da l' je moglo bolje iskreno, valjda neće biti neke 20+ tekme osim USA lol

pre 6 sati

4. Који циган мораш бити да протуриш играчу лопту кроз ноге на +25?! Да бог да Шпанце усрали Амери у полуфиналу 50 разлике!

5. Jako nub veliki si Džanki nasisaš mi se karine pičko balava :)

6. Који циган мораш бити да протуриш играчу лопту кроз ноге на +25?! Да бог да Шпанце усрали Амери у полуфиналу 50 разлике!

Jel misliš na ovo relativno skoro, Ljulj i nesportska Lovernja? Nisam video ovo al nisam pažljivo gledao, jesi siguran?

7. То Гвоздене. Ја бих га пресјекао попола да је мени то урадио.

8. haha bice sve 4 tekme +20-25 sad ce amerikanci da nabiju argentinu a mi cemo sasvim solidno nabiti hrvate 23 razlike shomara zna zasto

9. ови цигани пензионери ће да јебу мајке и 2024.

10. brate ima da jebu amere jebi ti mene ako ne

11. зато што су амери го курац добили србију само три разлике хаха беда

12. Deky prijavio sam te za vređanje kosmopoliti, veliki pozdrav i vidimo se za nekih 18 meseci

13. ma gasol se sacuvao danas ima da unisti glupog dzordana sa 6 trojki i 8 asistencija

14. Brt jel sutra uvece gledas Srbiju ili Sasuolo Rasuolo

15. Šta ću sad oh blagi Gospode i Djevo Marijo

16. sve utakmice su se zavrsile sa prevelikokm razlikom (racunajmo i am vs arg), sto po nekim statistickim proracunima znaci da ce nas jebati hrvati ili ce biti egal a ne bi valjalo jer sam vezao sa australijom sa 1000+ dinara

17. Bio sam pristojan prema tebi i nisam te gađao vulinom na lovefestu ali očigledno ne znaš ceniti to druže pozdrav

18. Ti si Janko!? Joj bilo mi glupo na fejsu da te pitam hu d fak ar ju

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.