Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Što nije igrao simon? Jel to proslavljao prvu medalju sinoć pa prepio?
Ma ne nerviram se ja zbog poraza, jbg, dešava se, ali kad izgubiš 15 razlike od tima gde su glavne zvezde američki rebić i štimac onda moraš malo istovarati djubar.
pa ko su glavne zvezde srbije? teodosić i raduljica?
Nije baš da smo mi neopravdano preoptimistični, bili smo četvrti favoriti za zlato po kladionicama (mislim uslovno rečeno favoriti za zlato, rezervisano je ono za Amere). Ja se nadam da će ovo da bude neko razbuđivanje, znali smo mi i pre tako da gubimo u grupi pa kasnije da osvojimo medalju.
Ali da Bjelica fali, tu nema šta. Birčević ne samo da nema učinak u važnim mečevima, nego non stop pravi glupe i slabe faulove posle kojih obavezno ide koš.
xaxaxax
Ovo i vrapci na grani znaju da kad nam naiđe jača reprezentacija pod košem da smo go kurac. Ubaci radulja 20 poena al smo go kurac u odbrani i u skokovima.
Pa gledajući sirovo, može se reći da je Srbija četvrti najbolji tim sa Bjelicom, bez njega ne znam. Možda i dalje, ali još više upada u tu kategoriju drugog nivoa kvaliteta gde su šta znam Litvanija, Grčka, tako ti timovi koji mogu jedni druge da drknu uvek, možda je neko malo bolji al generalno su tu.
Stvarno moćni timovi su pored Amerike naravno, samo Španija i Francuska.
I zato mislim da je preterano optimistično očekivati nešto puno jer smo imali dva dobra takmičenja. Tri je po meni previše za tim ovakvog nivoa.
Tempiramo formu. Sad će da nas urnišu Ameri, a zna se da je jako teško dobiti istog protivnika dva puta na istom turniru. Prolazimo kao četvrti, idemo na Hrvate i onda je laganica. Od svih iz grupe smo već izgubili.
dobro su nas isprcali.
za ovih par dana olimpijade duvamo tuki di god stignemo.
Ne kenjajte, Bjelica je anemičan i nema muda svakako. Vidi se to u Amerikama gde je igrao po dvajes minuta i šutne jednom na koš. Nikad od njega vrhunski igrač, biće on Vasa Micić Minesote iako nije plej.
Birča ludak objasnio faulovima. Ne znam koji kurac Salo kosovara nije probao dubaci kada je video da niko sem Radulje i Tea ne može vola da ubode.
Ne, nego ti ne dživdžaniši, Bjelica možda nije Džordan ali u neameričkom košarkaškom svetu sigurno pravi određenu razliku
A jos vise me nervira sto su hrvati dobili spance.
Kako bre da izgubimo od australije jebene, a nisu bili nesto bolji, mi smo bili losi bwz ideje.
Opušteno, krenućemo digramo kad Španovićka ispadne i ode u tri lepe. Viš da ih je natakinjala na strapon danima pa su anksiozni.
I slažem se sa tobom manje-više, Gvozdene. Stvar je u tome da su svi izjednačeni posle Amera, možda Španci i Francuzi imaju malo više talenta nego ostale ekipe, ali i to je diskutabilno, pošto čim izađe Gasol, Španci su preslabi pod košem, a ovi najbolji francuski igrači su daleko od svoje najbolje forme. Još su dosta dobri, naravno, ali da su Parker i Dijao samo par godina mlađi, bili bi komotno drugi najbolji tim na prvenstvu. Ovako će u svakom meču da odluči malo više truda i malo više mozga, a mi danas veći deo meča nismo imali ni jedno ni drugo.
I pored svega ovoga, ja se još uvek nadam medalji, jebiga. Al da Nikolić dobije onaj zika virus i ode pre nego što krenu eliminacioni mečevi.
Uzece vaterpolisti nesto(ne verujem zlato),i usrace vec nekoga iz individualnih sportova.
U Londonu smo osvojili 4 medalje,ovde cemo jednu dve i toliko.
Ajde, na proslom sp nas brazil razbio u grupi pa smo ih dobili poslwe. Mozda sad bude tako jebem im majku u pičku.
Реме, Бјелица у репрезентацији је на нивоу Миротића, који је најбоља четворка Шпаније тренутно. Нама значи невероватно много.
Moguće Gvozd, u ovako nekom meču kada nije strašno toliko ni pući. Zato u prvom bitnom meču bi se ukenjao.
Jebote Reme, za mvp-ja Evrolige si rekao da nikad neće od njega biti igrač.