Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. 15 poena toricema 15 ej

2. Ovaj delavedova ima takvu iritantnu facu za samaranje da je to nenormalno

3. DJE

JE

BOBI

noob serbs

4. ZA PORAZ JE KRIV BOBI, JER JE ZAJEBAO SALETA

5. срамотно, овај ђорђевић не зна ништа ко вран ован

6. HAhah Mils nas jebe u čmarinu, a on je fazon Rebić u San Antoniju, igra angry birds na klupi.

7. Gvozd đe ti medalja u kosharci?

8. i jebeni nikolić hahah terajte baksuza u tri pičke materine

9. Ajde Mils, on bar ima neke efikasne partije, ali jebeni Delavedova mi je misterija. Protiv Francuza 10 asistencija, protiv nas maltene bez promašaja daje 23 poena uz 13 asistencija bez ijedne izgubljene lopte.

10. Da, Nikolić jebote, koji je kurac on otišao na ove igre, nećemo nijednu medalju da uzmemo. Nek ide da gleda ove sa Kosova, da baksuzira njih malo.

11. ovo što kaže šomi, ja bi još više istakao za delavedovu, kola je razlika između NBA i ostatka sveta, Delavedova na ovakvoj tekmi komandatski jebe kurcem u pičku a tamo je malo bolja verzija Štimare ono kao omg volimo Delija ima srce igra dobru odbranu kad uđe sa klupe i omg nekad da čak i 6 7 poena lebron kao da da sjajan lik

12. a žene vode 15 razlike protiv kanade i izduvaju, srbija sportska nacija bre, imamo divca, meštera i bobu živojinovića, a kog vi imate papua nova gvineja hahah jadnici

13. ko će imati više medalja od srbije papua nova gvineja će imati

14. реално требало би николић да иде да гледа косоваре чисто ради курчења

15. ne znam samo što se vi navijači srbije ovolko nervirate, srbija je solidno - dobra ekipa, za svoj nivo kvaliteta predugo nije izgubila jednu ovakvu utakmicu sa pristojnim protivnikom. Imali su dobar niz na svetskom, solidan na evropskom do prve stvarno ozbiljne prepreke, finale svetskog i polufinale evropskog su poprilično dobri rezultati za ekipu ovakve snage.
    Mislim stvarno, bez trola sad, da je red da se puši kurac malo, pogotovu što nema Bjelice.

16. Znači keva me zvaka da siđem u stan ispod da mibda neku pitu i još mi kaže pobedili smo a njoj ostao sos kanal uključen i neka emisija zasto volis zvedu.

I kaze mi pa zvezda pobedila.

Poceo sam da joj se derem i onjasnjavam pa sam samo otisao.

Jaoo koja smo govna a bpoljo smo od njih deset puta.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.