Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Хвала Схому23.

2. Znao sam ja da neće naši da nas izdaju na tvoj rođendan.

А како бисте ме дркали само да смо изгубили, могу само да замислим.

3. http://i.imgur.com/r8nOjVv.jpg
    ко је наручио мајицу са овом сликом јасам

4. Tkemi

Sve najbolje brt
    Aj nek ti bude rodjendan i protiv australie
    Ljubi brat

5. mitke je toliko dobar čovek da za svoj rođendan kupuje ortacima poklone

#skeč

sve najbolje mithate

6. Фала, Џанки, солидан скетсцх.

7. svaka im čast, sad mislim da smo favoriti protiv Australije. Mislim da smo bolja ekipa, treba drugi put da nas dobiju na istom turniru, odigrali su već nekoliko sjajnih tekmi, mislim da dobijamo.

8. vidi se po kvotama da su precenili malo australce, jebote pa ne mogu biti oni favoriti nikako

9. bandwagon kladione

10. hah, ''dobar igrač onaj Bogut" likovi

11. pričaju neke debilčine u kladioni o košarci i jedan lik kae "ma de australija je nezgodna imaju onog dobrog centra krisa andersena"

ok

12. FUN FACT

Za mene je barem kuriozitet, mislim da malo ljudi zna. 1997. kad je Salo dao trojku, to nije bila eliminaciona utakmica, već predzadnje kolo one druge grupe kad se prenose bodovi. I da smo izgubili prošli bi dalje. Doduše mislim da su Hrvati tad definitivno pali na peto mesto grupe i izgubili sve šanse za četvrtinu.

Ladno sam 20 godina mislio da je to bilo četvrt-finale.

13. Ja 20 godina mislim da je bila odlučujuća za prolaz u četvrtfinale. Jesi siguran?

14. https://zippy.gfycat.com/FairConstantBaldeagle.webm
    hahha skino mu ćega ladno...ustvari, ovo je potez tekme

15. Srecno svima koji danas nesto slave.... A mnogo nas je takvih :] ♥

16. pa svaki srbin danas slavi malu gospojinu

17. a ne to je 21 septembra lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.