ja sam rekao ono da izgledaju malo psihički zdravije pred ovu tekmu ali sam tek onda video one izjave novosela i petrovića pred tekmu, ok, ne lolo. Kakvi degenerici ustaški
Aco Petrović : hm, naš košarkaški tim godinama ima veliki psihološki problem protiv srbije kako bi ja kao trener ekipe mogao to da poboljšam. Seljačkim kurčenjem po medijima koje će iko sa pola grama pronicljivosti izvaliti kao kompleksašku zebnju? Da, odlična ideja. Ova druga da budemo normalni momci na mestu je tako sranje
е јутрос је био неки филм после текме, онај дегенко што глуми селектора у монтевидеу упознао рибу из француске на нету па она треба да дође код њега и чека је бранимир брстина на аеродрому јел зна неко јел та риба била јебана на крају и ко је умочио или име филма ако знате?
Šarić je bednik
Kajak
14.08 – finale K2 1.000 metara (Marko Tomićević i Milenko Zorić)
14.47 – finale K2 200 metara (Nebojša Grujić i Marko Novaković)
15.11 – finale K1 500 metara (Dalma Benedek Ružičić)
Atletika
14.30 – desetoboj, 110 metara prepone (Mihail Dudaš)
14.55 – kvalifikacije u bacanju kugle (Asmir Kolašinac)
15.25 – desetoboj, bacanje diska (Mihail Dudaš)
18.25 – desetoboj, skok s motkom (Mihail Dudaš)
23.35 – desetoboj, bacanje koplja (Mihail Dudaš)
1.30 – finale u bacanju kugle (Asmir Kolašinac)
2.25 – desetoboj, 1.500 metara (Mihail Dudaš)
2.31 – polufinale trke na 800 metara (Amela Terzić)
Odbojka (žene)
18.00 - polufinale Srbija - SAD
Košarka (žene)
20.00 - polufinale Srbija - Španija
Vaterpolo
21.30 - polufinale Srbija – Italija
Клинеру, шта ти празнујеш? Има ли ко каквих вијести од Главног?
ja sam rekao ono da izgledaju malo psihički zdravije pred ovu tekmu ali sam tek onda video one izjave novosela i petrovića pred tekmu, ok, ne lolo. Kakvi degenerici ustaški
Aco Petrović : hm, naš košarkaški tim godinama ima veliki psihološki problem protiv srbije kako bi ja kao trener ekipe mogao to da poboljšam. Seljačkim kurčenjem po medijima koje će iko sa pola grama pronicljivosti izvaliti kao kompleksašku zebnju? Da, odlična ideja. Ova druga da budemo normalni momci na mestu je tako sranje
e ja sam se jutros vozeći na posao sjetio da mi je prije par mjeseci glavni rekao da sredinom avgusta treba postati ćaća...jel o tome pričaš mitko?
mitke aj brate ne budi 52-godišnji gubitnik tranzicije sa tim kačenjem srpskog dnevnog rasporeda u Riju
Митке, срећна ти победа над Северинама, а богме и рођендан.
ma sto posto nam ta tekma 1997 nije ništa značila, tukli smo pre toga kanadu, posle toga španiju i bili drugi u grupi, opušteno
EDIT cuj kanadu a evropsko bilo, svejedno siguran sam
Idemo do polufinala protiv kengura!
U pravu si, izguglo sam. Osim velike tenzije jer smo igrali prvi meč nakon raspada SFRJ, meč nije imao prevelik takmičarski značaj.
EDIT: evo link
https://www.google.ba/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.mvp.rs/evropsko-prvenstvo-2013/item/5153-mvp-blog-trojka-vrednija-od-zlata7-8&ved=0ahUKEwi898Cf5srOAhXmIsAKHR2yAgQQFghMMA4&usg=AFQjCNFNVXlcpTkfZg6PSY5oHU1a8l9t7Q&sig2=GplpGsAsmSlGYLSE7KM7Xw
od 3 finala zaredom valjda cemo nabosti neku medalju.
Хвала,Фендере! Џони, рече синоћ да би требало данас да буде принова.
Na vezi sam s njim, još ništa.
kako je glavni sad nervozaaaaaan i kako mu minut traje ko u košarci
srecan ti rodjendan mitke
e mitke srećan rođendan brt
Хвала, Флипсе. Џони, брт, честит'о си већ, нека те.
Sve naj Mitke mađijo!
ŠALABE JEL UŽIVAŠ U POSLEDNJIM DANIMA NA SAITU
е јутрос је био неки филм после текме, онај дегенко што глуми селектора у монтевидеу упознао рибу из француске на нету па она треба да дође код њега и чека је бранимир брстина на аеродрому јел зна неко јел та риба била јебана на крају и ко је умочио или име филма ако знате?