Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Pa jebote, ja da sam ostao, ne bih sad drkao kurac s vama na vukajliji nego bih radio u tvornici vijaka i pisao defke na žargonautu

2. Nek se djeca vole!

3. SUDIJE KRIVE ACI ČETNIKU NARAVNO HAHA

4. Dule, je l jaci ponos sto dobismo hrvate od tuge za izgubljenih 1000din?

5. Naravno da je jači jbt ne bi ni stavljo da nije

6. стави и на аустралију да повратиш део пара

7. Jebaćemo cigane u finalu imam osjećaj

8. Nema nista draze negp kad neko place na sudije hahahahah

9. Srećan rođendan, Mitke, živio! Znao sam ja da neće naši da nas izdaju na tvoj rođendan.

10. Ситуација на 11:30-11:40 и онда на 11:50 опуштено каже "Марковић ту распалио Бојана" хахаха

11. joj kolko se sovalo na utakmici i to onako sočno sve majku u pičku i to

12. Хвала свима на честиткама.

Бох, ако имаш какву да испуњава услов са рукама, било би фино. И да буде нека заукућу, немој ми роспијетину какву брт. Замисли, ко себи да бираш.

Извините што сам заспао, јбг, пао сам у зору, пао, више нисам издржао...

13. Da, i ja ti čestitam Mitke, živizdrav bio, ljubi baba.

14. Miodrag Stamenković
    Kriva je majka priroda i kompleks nize vrednosti koji smo vam nabili,jos trista gidina ima da vas cukamo u glavu direkt mamu vam jebem u usta skrbava picke opterecene

Robert Piqe
    Starkeljo jadna jel te stid tako pisati, pravi si primjer ovim napaljenim klincima kojima su ovakve objave jedini način da nešto kažu. Sjedi 1 nulo od čovjeka!

Miodrag Stamenković
    Mars picku materinu govno poremeceno

Rasprava oko utakmice na fejsu. Smesno mi sto Miodrag naziva ovog poremećenim xd

15. Хвала, Џони.

16. Srećan rodjendan Mitke prijatelju dragi, srećna slava Nikolase

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.