Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jao kad krenete da pravite kalkulacije sa kim ćemo u četvrtfinale, a ima još 5 tekmi da se igra u onoj grupi gde svako svakog može da dobije.
Šteta za poraz. Dobra hemija kod nas sad malo zataškava manjak kvaliteta, što se da videti. A upravo zato Bjelica fali, jer je on ono što se može zvati školovanih igračem, a takvih nemamo mnogo. Prepuna je ekipa onih "super su to momci, trude se i zato treba da igraju".
Kakva želja za osvetom nije to isto ko kad se degenko reg na Vuki da ti se revanšira na fantaziju.
Na inat i osvetu se dobija jednom u 10 godina ako i to. Da si lošiji pa na mišiće dobijes.
Da smo dobili australijance srebro bi nam bilo maksimum, ovako je bronza. I to treba da nas ljuto usere.
Boh se baš dosta razume u košarku.
odjavi se i batali da komentarišeš košarku
solidno smo igrali, ako izuzmemo poslednja dva minuta. australija je dobra ekipa, ove dve tekme su poginuli, sad mogu lagano da odigraju preostale tri. u qf koga god da dobiju, 50/50. nisam gledao ko se s kim ukršta u polufinalu, ali svakako treba gledati da dobijemo nekako fracuze i izbegnemo špance odmah u qf(verujem da će oni biti prvi)
E a kad mi na temi košarka pišu likovi tipa 173 visine, teški 71 kilo. Aj begaj bre!
Sa Bjelicom bismo bili jači bar 30%, nema tu šta.
Koji sam bog opservacija.
pa da, dobri su Australijanci
Ali najbolje da dođe neko i tresne kao reme da je bjelica bezmudaš, i onda kao bane deset ljudi da kaže da lupa. Mislim lupa, jasno je, ali što npr. tilmu ne kažete da lupa kad kaže da australijanci forsiraju ranengan, a kad reme tresne onda uvaudržga. Odakle uopšte volje ikom od vas da prokomentariše takvu glupost, to pitam.
ran en gan ojebao. ovi igrali ko partizan dula vujoševića. jedna reč za taj post i remeov : srbi
Ja sam kao Partizanovac i nekad sam pratio sport mnogo, sad me mnogo bolio patka, i poštujem Bjelicu jer je igračina. Bio je Blenta kad ga je bio u Zvezdi, ali je otad postao ozbiljan igrač za evropske pojmove. Pre svega se fizički razvio, naučio da trči i ošišao onu kosicu.
Mada s druge strane, upravo sam pročitao na mvp-u post da bi bilo dobro da ipak dobijemo sad Francuze, a onda da kalkulišemo sa SAD i Kinom lol
Treba postaviti test znanja u prvom postu svake teme da ne bi dolazile budaletine koje treskaju gluposti.
reme nije srbin? :)
Pa rekao sam ja i Tilmu. Ne vidim što sad automatski ne možemo više srebro ili možemo do bronze samo ako nas usere. Sve ekipe su toliko ujednačene (dobro, skoro sve) da jedan dobar ili loš dan može da znači razliku između srebra i ispadanja u četvrtfinalu. Ne kažem da imamo najviše šansi, ali svakako možemo do medalje. Mada kako su krenule ove igre, da se nadamo da ćemo da dobijemo Kinu i uđemo prvo u to četvrtfinale, a za posle ćemo da vidimo.
Mada i razumem što, od tilma se to i očekuje pa niko ne obraća pažnju, reme ipak slovi za nekog ko koliko-toliko kaže nešto smisleno.
ma ja nisam ni čitao temu, samo mi je ovo baš bio ubod u oko. jbg, lik napiše nikad igrač od njega, dečko mvp evrolige, jedan od cenjenijih košarkaša u evropi. pa dajte ljudi
a za australiju kažem da je dobra ekipa apropo toga što danas na rtsu uhvatim neku emisiju i čujem neku ženu kaže - ma košarkaši sve po planu, biće danas teže nego sa venecuelom ali dobićemo bla bla... jebiga, ovaj narod i ne treba da ima predstavnike na oi
Brt Tilmo lupa dan noć pa smo oguglali, Reme lupa nekad na filmovima ostalo je ok vise manje