Jeste Benisijo gromada. Imao je on mnogo džentlmenskih momenata, a uz to i duhovitih. Jedan od retkih ljudi koje, i da znam za šta, ne bih sprdao, ni onako šaljivo. Nekako je kao mlada lepotica a la Odri Hepbern koju, kad je vidiš, kažeš da je to greh jebati.
Kakva želja za osvetom nije to isto ko kad se degenko reg na Vuki da ti se revanšira na fantaziju.
Na inat i osvetu se dobija jednom u 10 godina ako i to. Da si lošiji pa na mišiće dobijes.
Па нисам рекао да можемо Амере да добијемо, јер ће играчи желети да се реванширају, него Литванију јебену, с којом и у пуном саставу и ослабљени можемо врло лако да играмо егал меч, иако нам баш и не леже. А у таквим мечевима може да пресуди мало већа жеља или бар да доведе до тога да се игра на једну лопту, стварно ми није јасно по чему си закључио да је то тако ретка појава у спорту.
Sve se plašim da se Francuzi protiv nas ne sastave i počnu ličiti na ekipu. A hajlajt današnjeg meča mi bio kako je Teodosić jeftino ispadao od jebenog Delavedove. Haos...
Ma nek zaliče na ekipu, koga briga, četvrtfinale je najvažniji meč na prvenstvu. Ko zna ko će tamo da bude na kom mestu i ko će da ispadne. Život piše romane.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
reme nije srbin? :)
Znam da vi obrazovci brojite nacionalna krvna zrnca, ali mojne ga diraš, naš je, tj. prisvojen :D
znam da je remenski i davno sam se zapitao dal je makedonac al reko baš baš ne izgelda kao makedonac reko možda je vojvođanski starosedelac onda
jedino što sam napisao ovo da se odjavi i batali da komentariše košarku, to je bilo seljački jbg, ne znam ni što sam to napisao
Jeste bilo malo pregrubo, beni.
Jeste, Benisijo, izvini se!
beni pokazao si da si veliki čovek sada
primetio sam to i ranije kad si pohvalio moje drkanje ljudi na temi kk zvezda
Haha
Jeste Benisijo gromada. Imao je on mnogo džentlmenskih momenata, a uz to i duhovitih. Jedan od retkih ljudi koje, i da znam za šta, ne bih sprdao, ni onako šaljivo. Nekako je kao mlada lepotica a la Odri Hepbern koju, kad je vidiš, kažeš da je to greh jebati.
Kakva želja za osvetom nije to isto ko kad se degenko reg na Vuki da ti se revanšira na fantaziju.
Na inat i osvetu se dobija jednom u 10 godina ako i to. Da si lošiji pa na mišiće dobijes.
Па нисам рекао да можемо Амере да добијемо, јер ће играчи желети да се реванширају, него Литванију јебену, с којом и у пуном саставу и ослабљени можемо врло лако да играмо егал меч, иако нам баш и не леже. А у таквим мечевима може да пресуди мало већа жеља или бар да доведе до тога да се игра на једну лопту, стварно ми није јасно по чему си закључио да је то тако ретка појава у спорту.
hahah jebite se
nije nam loša ekipa u svakom slučaju, mislim da imamo šanse za tu bronzu ako izbegnemo špance u qf. kad igramo sa francuzima?
прекосутра у исто време као и данас.
e to je ok, taman posle dve lagane tekme
Sve se plašim da se Francuzi protiv nas ne sastave i počnu ličiti na ekipu. A hajlajt današnjeg meča mi bio kako je Teodosić jeftino ispadao od jebenog Delavedove. Haos...
Zaljučio sam to jer te znam od ranije i znam koliki si govnar i kako razmišljas XD
Upravo ovo.
Ma nek zaliče na ekipu, koga briga, četvrtfinale je najvažniji meč na prvenstvu. Ko zna ko će tamo da bude na kom mestu i ko će da ispadne. Život piše romane.
Lečki mrave prestani da troluješ bedno i budi Lečki donja crta brav koga volimo ok?
Najajce mi kad vidim tipa sve ekipe su slicnog kvaliteta, nista strasno, pa se onda prave kalkulacije za srebro i bronzu.
Alo majstori, kad je 10 ekipa istog kvaliteta, sanse za medalju su 20 %, sa plasman 4-10 su 80%. Jebem vas matematicari.
A šta sam istrolovao? I ko me to voli kog đavola?