Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa igra odbranu uglavnom u NBA, to je slicno :)
Mislim da jede 300g pečenja trenutno, točeno, šopsku i pogaču za 1280/2 rsd.
280 grama jer je grickao semenke odjutros
ок, брндга, по улози можда и да, али делаведова ми је у прошлогодишњем финалу деловао да може да буде доста кориснији у нападу.
па шта је трећеразредни нба плеј него прворазредни европски?
proslogodisnju filadelfiju i lejkerse unikaha bi satrla glat
Sou čru nažalost.
Prestani da ubacuješ te engleske reči
Mea culpa.
Kada cete prestati da pisete jebeno lol
I sam to radim retko ali Dušanjedannunanulajedan nema post bez toga je l si primetio?
On da nešto zna ne bi imao jedannulanulajedan u nadimku.
Axaxaxa
Onom logikom koga si pobijedio u grupi nes jopet veceras uzimamo Avustraliju i gubimo u finalu od Spanskih cigana jer ce da pobjedje Amerike!
Немојте Чампији бити према босанским Србима, ми никад нећемо бити примљени у МОК као Косово, јбг, пустите нас да се с вама радујемо.
E šta je s Gasolom na kraju, je l povređen stvarno ili seru ovi Španci?
Niko ne zna još, ima kao neku povredu lista ali ja cenim da će igrati ipak, ovo im je poslednja zajednička utakmica verovatno i poslednja prilika da se revanširaju amerima, a možda samo jedu govna i igraju svoje ciganjske igre.
Ja ga iz fantazi tima ne vadim pa šta bude, svaki put kad su u EL tako pričali da je neko upitan, ja ga isteram - on odere.
Za koga krajisnici navijaju cenim Kroate jer su uspesniji, lako se oni okrenu ko 95 kad su dosli u gradove i ostavili dinarska sela ko iz picke. Takodje stanovnici Sente i Subotice sumnjam
http://imgur.com/O3aHUQS.jpg
Ne znam ništa o tome da l je povređen Gasol ali da l vam je realno da ne igra špansko cigojno u polufinalu protiv amera, igrač koji je najbolji igrač furije jebene, i to zato što ima šatro neku povredicu. Igrao bi i da je bez jedne noge, a ne što ima grč u malom prstu.