Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. не видим шта има слично код делаведове и марковића. али кад би постојао такав играч код нас, тео би играо 10мпг макс.

Pa igra odbranu uglavnom u NBA, to je slicno :)

2. Mislim da jede 300g pečenja trenutno, točeno, šopsku i pogaču za 1280/2 rsd.

3. 280 grama jer je grickao semenke odjutros

4. ок, брндга, по улози можда и да, али делаведова ми је у прошлогодишњем финалу деловао да може да буде доста кориснији у нападу.

izvini, a sta je delavadova nego trecerazredni plej u nba???

па шта је трећеразредни нба плеј него прворазредни европски?

5. proslogodisnju filadelfiju i lejkerse unikaha bi satrla glat

6. па шта је трећеразредни нба плеј него прворазредни европски?

Sou čru nažalost.

7. Prestani da ubacuješ te engleske reči

8. Kada cete prestati da pisete jebeno lol

9. I sam to radim retko ali Dušanjedannunanulajedan nema post bez toga je l si primetio?

10. On da nešto zna ne bi imao jedannulanulajedan u nadimku.

11. Onom logikom koga si pobijedio u grupi nes jopet veceras uzimamo Avustraliju i gubimo u finalu od Spanskih cigana jer ce da pobjedje Amerike!

12. Немојте Чампији бити према босанским Србима, ми никад нећемо бити примљени у МОК као Косово, јбг, пустите нас да се с вама радујемо.

13. E šta je s Gasolom na kraju, je l povređen stvarno ili seru ovi Španci?

14. Niko ne zna još, ima kao neku povredu lista ali ja cenim da će igrati ipak, ovo im je poslednja zajednička utakmica verovatno i poslednja prilika da se revanširaju amerima, a možda samo jedu govna i igraju svoje ciganjske igre.

15. Ja ga iz fantazi tima ne vadim pa šta bude, svaki put kad su u EL tako pričali da je neko upitan, ja ga isteram - on odere.

16. Za koga krajisnici navijaju cenim Kroate jer su uspesniji, lako se oni okrenu ko 95 kad su dosli u gradove i ostavili dinarska sela ko iz picke. Takodje stanovnici Sente i Subotice sumnjam

17. Ne znam ništa o tome da l je povređen Gasol ali da l vam je realno da ne igra špansko cigojno u polufinalu protiv amera, igrač koji je najbolji igrač furije jebene, i to zato što ima šatro neku povredicu. Igrao bi i da je bez jedne noge, a ne što ima grč u malom prstu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.