Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. dizete ga u nebese picke ciganske

2. Boban već jeste u nebesima hehe. Kontate, zato što je visok?

Sam ću napustiti forum posle ovoga.

3. Venecuela drži se vidim...

4. kontam da venecuela na poluvremenu vodi 40 razlike, kvota na lajvu za amere bi bila 1 haha

5. Brt, niko nije rekao da Bjelica ne zna da igra, inteligentan je igrac koji igra konstantno i samim tim je jako koristan ekipi. Ali on niti je bio, niti je sada igrac koji moze da pokrene ekipu. U tom smislu nema muda. Nakon onakve sezone u Minesoti kapiram da mu je i samopouzdanje u kurcu i trenutno je mnogo bolje sto igra Jokić, a Bjelica ne, nego da primera radi igra Bjelica, a da Jokić ne igra.
    Cak nije ni toliko problem u samom nedostatku Bjelice nego u tome sto Sale tripuje da Macvan moze ono sto moze Bjelica pa forsira ista sranja.
    Naravno da je katastrofalno igrati sa Macvanom, Bircom i Simonom. Niko ne kaze da se ne oseti nedostatak Bjelice, nego da zvucite kao jebene babe kada kukate kako ga nema i kako bi sve bilo bolje kada bi bio tu. Jebiga, Bjelica nije igrac koji resava meceve. Da smo imali njega, verovatno bismo dobili Australiju, jer bismo imali konstantu igru i ne bismo imali periode od 5 minuta bez kosa. Ali jebiga, nemamo ga i to je to. Fali ali ne toliko koliko se proseravate i koliko tripujete da fali, tacnije, ova reprezentacija nije nista slabija od one sa EP. Bogdan nema povredu leđa, Teo je u boljoj formi, Nedovića kenja, Jović je klasa za igrača od pre godinu i po, Jokića neću komentarisati. Još kalina da ponovo pusti muda i banja. Ovako deluje da su mu ostala u macvanovom rcu.

Sve u svemu, ne preterano bitan poraz, francuze mozemo da tucemo, znamo kako sa njima, drugacija su ekipa od ozija. Posle jurimo da karamo bilo koga, isti kurac su nam sanse za medalju kaobi pre ovog meca.

6. Pa ne.stoji ti ta.konstatacija.najbolje makaronac,sta ako amerika vodi 40 razlike na poluvremenu??

7. Kvota za pobjedu venecuele 12 a da vodi na poluvremenu 7.

8. Doduse nemam uvid u bosanske kladionice.

9. Ovo

Ali on niti je bio, niti je sada igrac koji moze da pokrene ekipu. U tom smislu nema muda.

I ovo

Jebiga, Bjelica nije igrac koji resava meceve. Fali ali ne toliko koliko se proseravate i koliko tripujete da fali, tacnije, ova reprezentacija nije nista slabija od one sa EP.

Brate, preozbiljan lol. Stvarno.

Sa ostatkom posta se slažem.

10. Ja sam poceo da se.smejem.cim sam video remeovu glavu i tri kilometra slova dok mi je sa vrha strane prebacilo na zadnji(moj) post zbog procesa ucitavanja rec nisam procitao podrazumeva se

11. Jebiga, Bjelica nije igrac koji resava meceve

Brt, platiću ti pivo gde god poželiš, samo nemoj više ovako, kad pišeš imam utisak kao da ga nikad nisi gledao u poslednjim minutima utakmice, a nije bilo tako davno da bi zaboravio... Utakmica s Nemcima pre godinu dana, ništa, a? Pa ok. A valjda je i Željko Obradović lud kad je crtao onu akciju na tri sekunde do kraja za njega protiv Barselone. Eh da je znao da nema muda...

Nego ćemo samo na ovu glupost da se nadovezujemo i širimo raspravu u nedogled, tresnuo si, ok, nije strašno, idemo dalje.

A koliko ne mora ništa da znači nedostatak samopouzdanja u klubu i posle preko leta u reprezentaciji, neću o tome, predaleko bi otišli.

12. Ja sam znao da se Reme ne zajebava tj da ne loži masu od početka :-D

13. Reme, pa ne verujem da iko baš misli da je sad Bjelica igrač koji će da uzme loptu u svoje ruke i da preokrene meč, ne fali on u tom smislu, nego nam treba zbog kontrole skoka koji nam je u ova dva meča ozbiljna boljka. A svakako da ni njegovih minumum 10ak poena po meču i par asistencija ne bi mogli da škode

14. lololo egal prva četvrtina

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.