Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Alo majstori, kad je 10 ekipa istog kvaliteta, sanse za medalju su 20 %, sa plasman 4-10 su 80%. Jebem vas matematicari.

lol

2. Mislim da Djordjevic treba da ide jer je ubio samopouzdanje Kalinicu, a to je nesto sto nismo sebi smeli da dozvolimo.
    Takodje, Bogdan mora da leti iz reprezentacije jer sa onakvim ispucavanjem ne bi mogao ni u Radnickom da igra.
    Velika je steta sto je povreda omela naseg gorostasa da odigra za repku i bude najbolji u Evropi jer bi sa njim ovaj tim bio kompletan a ne da mu mesto uzima
    Raduljica koji je odigrao 3 minuta kumulativno. Takodje, Nedovica treba udaljiti, niti igra niti mase peskirima. Nek se ugleda na Simona, najbolji je na klupi, bodri, skace.. Nedovic izgleda kao da jedva ceka da pogresimo i izgubimo.

Zbog svega toga, mislim da Djordjevicu treba uruciti otkaz posto ocigledno obraza nema da sam ode. Previse je ovo propusta da ne bi snosio posledice.

3. Ja sam samo Gazimudo, mene ljubit - to je ludo :(

4. PODR{KA ]OR]EVI'U I IGRA:IMA!!!
    U SRBIJI SE SAMO :EKA NEUSPJEH I DA SE PLJUJE!!!
    ZATO SMO TU GDJE JESMO

5. TILMO NIJE OTKRIO TOPLU VODU NEGO JE NAPISAO ONO STO SWI MISLITE ALI NESMIJETE NAPISAT

6. @radjard kuplung

kakav smo mi narod pa to je strašno. A jeli eksperte da te pitam, ako momci osvoje medalju hoćeš doći ispred skupštine?

7. neću, ne gledam utakmice s nekim dečačkim poletom i nacionalnim ushićenjem, nego više kao seriju, kako bi i trebalo da se gleda

i kad pogledam epizodu sranje serije, niko mi ne brani da kažem da je sranje serija i zašto mi se ne sviđa, pa tako i ovde, samo sam bacio par objektivnih zapažanja

8. Meni zuji u glavi

9. Pekli sad pile nas trojca ubili gajbu i razišli se kući. Noge sam u lavor prao. SRBIJA MAJČICA!!!

10. Brt zašto pile? Ako si postao sirotinja možemo Deny88 i ja da uletimo za neko prase ok

11. Na prepad jbg prase treba 3 sata da se peče

12. Još nemam kola peške sam gajbu doneo

13. Hoću malo da živim izvorno kao Roki

14. Ja sam i dalje začuđen podatkom da je Raduljica, prvi centar reprezentacije meč završio sa samo jednim skokom. Pa jebem te živote, može li on od parketa da se odlepi.
    A Reme se prokenjao za medalju oko Bjelice, mada mi deluje da je samo bacio rovca pa ko se upeca.

15. Bas onako dosta me mrzi da prebacim na.prethodnu stranu interesuje me jel iskopirano odnekud ovo radjovo?
    Prvi put da sam video ovoliki post od njega da nije o kompjuterima a na kraju stavio da se ne nervira kao a svi vrlo dobro znamo da ovakav post moze napisati samo iznerviran radjard

16. Kad je Radjard napisao ovako nešto? Iskopirano od Gazimuda dok je još bio sa nama :(

17. jebo vas boban marjanovic u dupe golo
    prekinite vise sa njim, nervirate me

18. jebeni boban marjanovic
    igrao za reprezentaciju za zivota 17 sekundi

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.