Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Deandre bog, dobro tablu pogodi, jednom pored obruča 10cm, ono u prvom poluvremenu jedva da je mrežicu takla, prejebao Onila debelo.
E, sad sam se bas slucajno setio da sam odgledao zavrsnu cetvrtinu nego sam bio zamisljen kako se zove onaj govnar sto je dao zadnji kos i onaj majmuncic sto.se zaleteo na kraju ja razumem sve kulture i nacije i sve ali ipak mora.postojati postovanje.prema protivniku ako si vec prihvatio ucesce sistema u kome se zna sta je opste normalno drugo je kad.igras kod kuce pa se tamo koljite a nas.normalne.pustite.da.igramo kosarku. U suprotnom cu vam zapaliti aboridzine divljacki cu vam frakturirati atlase svima.jebem vam seme divlje, srbi gospoda za ove
Милс и Делаведова су показали да је НБА обичан циркус, а Евролига је врхчина јер хехе Јовкара хехе Маркара хехе Недовкара хехе
Јебем ти кад Богдан има дупло више скокова него Радуљица и Јокић заједно.... Радуљица да је убацио још 25 поена остао би рупетина....
Neznalice jebene,muka je citati vas,najociglednija greska je dizati Francuze u top 3,jebeni Parker vuce ekipu na dno,jebes sto daje po 25 poena kad ne razigra ekipu i umrtvi ih,u NBA je bila druga prica jer je osecao izvesno postovanje prema saigracima,mada je uvek bilo bar 7,8 kvalitetnijih keceva od njega,onda,Spanija jebena haha,brt,doveli su staru i nikad uigranu ekipu,uvek su imali individualni kvalitet ali nisu se nikad lepo sastvili.Amerikanci se sprdaju to je tacno,i ne znam sta da se desi,ne znam koliko da nas kenja sve i svasta a njih da nece i da sutiraju iz igre kao DeRozan bacanja gusto bi bilo.Jeste,izgubili smo,jebiga videlo se da smo kvalitetniji ali na srecu i na zube su dobili,tako da uzimamo mi ovde srebro ako nas malo zreb ukenja,Francuze dobijamo 20+.
Deandre*
Ovo dvoje mrtvaka bilo na tribinama, kako da pobediš.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201608/171801/giphy.gif
Reme, što obrisa onaj podugački post?
Preracunao se nesto.
Kopirao sam komentar prije no sto je obrisao:
Venecuela je drastično napredovala, i mnogo je čistija nego na prethodnom festivalu. Jako, jako dobra APA.
Hrvatska još jedno prijatno iznenađenje, jako, jako prijatna east coast IPA, sa dosta karamelno slatkastih nota koje potiču od slada. Ali i jako pristojnom gorčinom i dosta hmelja, jako respektabilna reprezentacija. Mozda je samo malo jači sladni profilm, tako da vuče na onu holandsku školu krafta. Sve u svemu odlična reprezentacija.
Argentina opet odlična, jako lep porter. Čist, pitak, jedna od reprezentacija u kojima bih se totalno udavio po ovom vremenu.
Litvanija - odlična apa, dosta drugačija u odnosu na Argentinu, ali se po kvalitetu izdvaja zajedno sa njim, kao jedna od najboljih apa kod nas.
Amerika - do jaja american wit, tehnički, pšenična apa. Ne mere ništa bolje za 45 stepeni napolju. Odlična aroma, jako dobro dozirana reprezentacija.
Aplauz za duhovitost
Hahahahaha
хахахахахахх јеби
Ahahahhaaha
hahahah
Aplauz za duhovitost
pa realno aplauz, šta, sad je loša fora jer tebe zajebava, a ne nekog drugog
Nikad nije znao da ga primi ko čovek nego se sve otima. Silovateljima tada ume biti slađe.
Jbg, izlizano više, koji je ovo, stoti put da se baca fora, beše smešna nekada.
SVE U SVEMU, meni je SMEŠNO pa po ko zna koji put da je
a nikom nije palo na pamet da je odigro nikako u nba zato sto igra sa smecarima u ekipi bez trenera
Добро кажеш, Пезосе. Игр'о је у највећој лакрдији од тима у целом енбиеју где је радио ко је шта хтео.
Ne razumem se u basket ko boh tilmo i ostali ali me zanima objasnjenje zasto i on nije radio kao i ostali, aj kapiram da to nije njegov stil i sve to ali prosto u takvom timu moras da se ponasas kao i ostali inace dzabe trud da igras timsku igru kad timske igre nema a trener je noobara..Sta kao zakucao bi ga trener za klupu? Ni ovako se nije naigrao a ovako bi bar videli da ima muda sto se tamo izgleda najvise ceni..