Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Zato što je za 20 minuta u igri, pipnuo u napadu loptu 5 puta.. uhvati loptu u defanzivnom skoku, podeli prvi pas, lupam CAT, i ovaj ide odmah na koš... ili Lavinu ili Wiginsu ili Rubiu, nbt...eto ti odgovor...

2. Šta kao, Rubio i KAT su sebični igrači, čim uzmu loptu, idu na koš? Pa koliko to puta Rubio šutne loptu na koš tokom meča? Negde malo više od Bjelice, a igra duplo više. Problem je sa drugom postavom, gde su igrali Zek Lavin, Kevin Martin, Šabaz Muhamed i Deng, svaki od njih je, čim je dobio loptu, ili jurišao ka košu, ili odmah šutnuo. I to bez imalo preterivanja. Tu je i on ili morao da bude sebičan kao ostali ili da ne šutira uopšte, što se i dešavalo.

Ali on je imao dosta minuta i sa prvom postavom, kad Garnet izađe, tu je toliko puta propuštao da šutne iz otvrorenih pozicija, samo je dodavao. Pa Rubio mu je sto puta rekao da treba više da šutira, čak se sećam i nekog meča koji je Bjelica dobro odigrao, pogodio nekoliko trojki i Bjelica odlazi do klupe, i Rubio ga sve vreme gleda, nekoliko sekundi, dok ovaj ne obrati pažnju na njega i onda mu aplaudira, doda peškir, šta već. Rubio jeste smrdjivko ovako, ali je daleko od sebičnog igrača. A što Bjelica tad nije šutirao - nedostatak samopouzdanja, šta drugo.

A da im je trener šaban, tu nema dileme. Kad im je prvi trener umro na početku sezone, valjda je glupo bilo ovima iz uprave da oteraju asistenta pa su ga pustili da se dokaže i dokazao se, slepac.

3. Брт, није проблем ако форсира Таунс или Винигс, који су најбољи и донекле можда то и треба да раде, али код њих је сваки црнац који се дочеп'о лопте иш'о у неку соло акцију.

Едит: Да, да.. У праву си, Лечки. Нисам прочит'о цео пост.

4. Pa ne iz prve postave, to hoću da kažem. Rubio, Vigins, Prins, Garnet (i ponekad Bjelica) i Kat uopšte nije bila tako loša petorka, čak mislim da su možda bili i u plusu ili bar negde blizu. A i posle kad je Lavin malo naučio nešto osim da skače i trči i pridružio prvoj umesto Prinsa, uopšte ta petorka nije bila tako loša ako se uzme u obzir koliko je sam tim bio loš. I u toj petorci je Bjelica imao mnogo prilike da šutira, pa svi u timu, počevši od tog šabanskog trenera su tražili da više šutira. A u onoj drugoj, gde je igrao sa onim igračima koje sam gore naveo, tu je bio raspad sistema. U stvari, čim Rubija ili Taunsa nije bilo, odma katastrofa, nije se znalo ko pije a ko plaća.

Ali to na stranu, el ovi Španci biraju Amere u četvrtfinalu haha.

5. Brazilke > ostale pičke

6. Знао сам да ће Уертас да засере, срећа Маркињос добро испратио хаха Контам да ће Литванци да погазе ове Шпанце, са обзиром како се муче против Кроата и Бразила. Кад играју и колика би могла бити квота на Литванце?

7. Ne raduj se dobija Španija Litvaniju

8. Španija sledeću igra protiv Nigerije, pa protiv Litvanije. Jebem li ga kolika će da bude kvota, mislim da će to da zavisi i od toga koliko će Litvancima trebati pobeda, mada oni svakako ne taktiziraju, a i gledaće ako mogu da budu prvi u grupi da bi bili na suprotnoj strani od Amera. Špancima će svakako biti presudna.

9. Исплати се пробати ако буде солидна квота на Литванце.

10. Brazilke > ostale pičke

to boxere sta tebe privlaci kod njih umesto zena iz drugih zemalja mene jagodice lica

11. Mene guzice njihove mili moj

12. hvala ti sto si mi odgovorio na ovo

13. Da, ali CAT i Wigins su medjusobno saradjivali, i to uglavnom tako što Carlita udvoje i on da Wiginsu koji je emotivno vezan za loptu pa je ne da nikome. Rubia sam nabrojao medju ostalim igračima, nisam rekao da je sebičan jer ima prosek oko 9apg, što je dokaz da nije. Ali jbg, ima istine da mu je falilo muda tj. više mislim da je bio u fazonu "šutajte vi, braćo, nema frke samo nemojte kući da me terate".

INAČE, BRAVO BRAZIL.

14. Ništa Izijem. Ti mene uveseljavas svojim humorow mesecima. Ovo je najmanje što sam mogao da učinim.

15. Нека Скариолу Рубио, Абринес и Калдерон дрве курац на клупи док му Љуљ игра пола сата....

Секутиће лепе имају Бразилке онако баш да се уклапају са зубима за леп осмех да буде баш прелеп онако да се свиди фино све у комплету баш

16. brazilke ne mogu da smislim, baš su one prave ciganke južnjačke.

germansko keltska lepota > sloveni, romani i ostali cigani

17. Mislim da Vigins samo nema neku naročito veliku košarkašku inteligenciju, ali nije preterano sebičan. Pa nije ni on nešto silovao. Kažem, lepo je igrala ta prva petorka, naročito u napadu, ovi ostali su bili problematični. Martin, Šabaz i na početku Lavin su samo ka košu gledali.

18. jel bjelica ostaje u minesoti i sldeće sezone, ja sam malo utanjio sa nba

19. Има још две године уговора, а Тибодо је одличан тренер.... Прошле сезоне је имао проблема и са одбраном (често је непотребне фаулове правио) и са мањим повредама, а и тренер им је био љаљан на нивоу Гашића овде код нас.... У предсезони ће се јасније видети какав је концепт Тибодо замислио за следећу сезону и колико ће се Бјелица уклапати у његов систем....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.