Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. ozbiljno, možda ne vidim jbg.

2. Jebem ti sunac, dobije se samo Venecuela mrtva, pa poduva 2 puta i onda braća srbi sklapaju raspored do finala. Pa svaka nam čast, i treba nam ovako biti kad smo debili.

3. Ja se ozbiljno paranoišem sad da Venecuela dobije sve do kraja i izduvamo onda hahah

Gledam ove amerikanke, jbt one bi nam lagano skvirtovale po faci (kontate ne bi nas nafilovale spermom jer je nemaju HAHAHAH)

4. Нема шансе да они добију Аустралију никако.

5. Pa salabe, valjda vidis da imamo sve sto je potrebno za polufinale. Ovo smo preko kurca igrali. Mozemo mi i u polufinale i bez Bobija, prekini vise sa njima, ne zapocinji o njemu molim te

6. Додуше, они су сигурно други... Не да нас Ловерњ, он воли Србију.

7. Gvozdene tebi izgleda i nije toliko bitno sta pricas sve dok je kontra od ostalih

8. Pa nije delovalo kao da smo namerno izgubili, šta jedete govna

9. Australija nema motiv da ih pusti, kapiram da će ih dobiti iz čisto sportskih motiva.

Ali Venecueli ne trebaju tri pobede, ako dobiju Kinu i Francuska ih pusti, eto kruga mi-Venecuela-Francuska looool

Ali mislim da smo tu dobri, jer čini mi se da ne možemo imati goru koš razliku i od jednih i od drugih u tom krugu. A i mislim da se Francuzi neće mlatiti time.

10. ne, nego stvarno mislim da niko nije puštao jbg. možda da u nekim sekvencama meča se nije ginulo, i da su dati veći minuti nekim igračima, npr štimac, ali to mi je ok, pogotovu što je srbija takva ekipa gde svi realno mogu da budu legitimno na terenu, to što vi serete po štimcu i simonu je druga stvar oni su skroz ok igrači. i nije da su igrali pola sata, ono. U drugom poluvremenu su baš hteli i jedni drugi da dobiju kidalo se na skoku, izvodili se dobri potezi.

11. ali što se kaže otvoren sam za diskusiju

12. Ljudi smo, razgovaramo

13. Naravno da su na momente i jedni i drugi igrali normalno, ne možeš celi meč da igraš ko debil, ali ako niste videli nedostatak prave želje za pobedom i pretvaranje da se igra odbrana, to je onda verovatno zato što niste želeli (naravno, ako ne trolujete lolo). Pa i Šarencu je bilo jasno i skoro da je otvoreno rekao.

14. ne znam stevane, ja se ne razumem mnogo u odbranu, i i dalje je ne gledam dovoljno kad gledam ( iako se podsećam da moram da gledam lolo ) tako da zaista moguće da si u pravu. što se tiče generalne želje za pobedom stvarno mislim da sam video to u drugom poluvremenu, u nekoj razumnoj meri s obzirom na okolnosti. ja ne mislim da treba da izgineš u ovakvoj tekmi da ne bi bio cigan, samo da ono, budeš ok. opet, i u tom drugom sam možda propustio neke stvari u odbrani da vidim.

15. Nije Srbija Španija pa da kalkulišu.
    Štimara izvrtio odbranu pod košem, na drugi obruč pored dvojice. Za mene je on MVP turnira.
    Bodan ladno izgubio utakmicu.

16. Ma odigrali su rekreativnu tekmu u fazonu nećemo namjerno fulati koš, ali nećemo ni ginuti u odbrani, pa kako ispadne. Možda su čak oni i više ciganisali, izveli smo prvo slobodno 4 sekunde prije poluvremena, alo. Ali na kraju su i jedni i drugi sportski odigrali, pa ćemo vidjeti šta će ispasti.Mislim da bi nam valjalo izbjeći Argentince, em su jebeni sami po sebi, em im je suđenje i atmosfera skoro domaćinska.

17. Nije domaćinsko, to ti je ko da Srbija igra u Hrvatskoj.

18. Ipak ne, poštuje se komšiluk kod njih, pogotovo kad se protiv Evropljana igra. Skola i ekipa su urnisali noćas Hrvate od batina, ali baš onako ljuto bez pardona klepali ko u rukometu, nonstop jahali sudiju, Đinobili mu se unosio i objašnjavao, da bi ovaj nekoliko sekundi prije kraja svirao 2 tehničke Hrvatima na 4 razlike hahah.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.