Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Sad kad se ovde spominje štela, jeste Lovernj malo prelako ulazio u reket .
    Hrvati su me iznenadili pobjedom protiv Španije. Nisam gledao, al ili su im narasla muda, il su Španci igrali očajno.

2. Не знам за Бразилце, али против Хрвата су аргентински навијачи чинили најмање пола хале и навијање је на моменте било баш до јаја, имају неке мелодичне песме ко навијачи Боке фазон, баш је деловало као добар ветар у леђа.

3. koliko se osecas neuspelo kao osoba i onako nekako jadno i bezvredno kad vidis da blago retardirani lik ima priliku da mu u brazilu lupaju banane i da mu ispada lopta iz ruku iz cista mira, a ti sedis kuci negde lupam sad u mladenovcu ili leskovcu ili tako nesto i imas 1-2 devojke na vece godisnje i beskintiran si totalno

4. Стеван
    Не знам за Бразилце, али против Хрвата су аргентински навијачи чинили најмање пола хале и навијање је на моменте било баш до јаја, имају неке мелодичне песме ко навијачи Боке фазон, баш је деловало као добар ветар у леђа.

хтео сам да напишем данас, али сам самом себи зазвучао као расни, па одустао.

али баш су били до јаја, нетипично скроз за кошаркашке утакмице, играли, шетали по трибини и те форе, баш је фул изгледало.

5. Hahahahaaha pez idi u kurac

6. Bice sve u redu... Srbija ce da prodje u naredni krug i onda ce biti urnisati od strane prvog protivnika u nokaut fazi (20-ak razlike), sto i nije toliko lose, jer ce celavi nemač pojma da dobije nogu tipa vojnicke cizme jna broj 48.5, a onda u nekom idealnom scenariju Radonja preuzima reprezentaciju koju ce da vine u sam vrh svetske kosarke metodom direktne penetracije (PRAVIM KURCEM U PRAVU PICKU).

zapamtite ovaj post

7. E voleo bih da radonja uzme repku auuuu. Vise bih to voleo nego da se vrate zeljko ili pesic. Samo miloje da ne dodje to bi bilo nedojaja jbg

8. Jebo sam onom Markoviću i majku i ujaka i đeda i kućnog ljubimca večeras.

9. Kakav početak utakmice jbt

10. Jebe mi se za ove nase bilo bi so jaja da ih odvale australijanci iako je 0 poato sanse

11. Kakav bi to shok bio jebem tí

12. Gori nego ispadanje No1eta

13. Ali vidis koje je sranje ovo recimo oni imaju entonija durenta i kajrija, pa i dzordza donekle od kojih samo jedan da ima dobar dan moze da strpa 40 poena. I onda udje "klupa" sa batlerom derozanom i tompsonom koji su svi dali po 50 u nba ja mislim. Nije bas ni fer lol ono place ti se

14. Haha pa tako kad gledaš dobro ti nije kad vidiš protiv koga treba da igraš al vidi ovo, zadržali su se u igri kad su ameri imali prvi nalet i sad malo tamo vamo egal su jbt

15. Ovaj Bayens kao da je iz srednje Bosne

16. Egal su jer šutiraju 75% iz igre fazon, nemoguće je da se s ovom jurnjavom održe do sredine treće četvrtine, ma ni do kraja ove, sem ako ih ne sere do kraja, ali teško.

17. 70% za dva, 60% za tri, lol, pa i Rumunija bi bila na manje od 10 razlike s takvim šutom.

18. I AMERI KALKULIŠU OĆE NA NAS GOVNA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.