Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Karmelu Entoniju teče krv vilama
Turbulencija na rtv 1 jebu nimfomajku ameri jebu kengure rađ jebe santjaga još šana fali da dodje na temu evo ne znam
odličan autokorekt xD
GUBIMO U VATERPOLU HAHA
Ko ima Mela - ja. Daj nekako da izbegnemo kengure u polufinalu, ne mogu da gledam ponovo nadčoveka Delavedovu kako jebe naše bekove.
brazilci vaterpolo nacija
trenirali vaterpolo s pomorandžama kao klinci
trenirali vaterpolo u praznom bazenu
Trenirali vaterpolo na pesku
nazad će vaterpolisti plivajući da se vraćaju hahahah
хахахахаха
U Reme se nasmejao na guženje swoje umreti mogu sada
Dobijaju Ameri ovo
Imam i ja Karmela na fantazinovi, ali me zato Batler usrao na oba fantazija.
Imate temu za fantazi pisam vam zavrat
jebo vas fantazi, dabogda napravili fantazi u kom praviš izmene za vreme utakmice, pa izginite osam sati dnevno
Ko ima Mela - ja, ko ima sve ostale Amere osim Mela - Tilmo hahah.
Da je Delavedova igrao celu utakmicu, dobila bi Australija ovo. Ili da je Bogut imao makar jedan skok za 30 minuta u igri, i to bi pomoglo.
AHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Uh koliko bi to bilo dobro, Radjarde.
Lečki može iz mrava ali brav iz lečkog nikad
Pazi Rađ oni Karmela zovu Mel kao znaju se ortaci su hahaha kakvi jadnici
Što me penetriraš tako jako, Analni :(