Junačkim otporom velikom, praktično nesavladivom protivniku, košarkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore izvukla je svoj maksimum na Olimpijskim igrama u Atini. Pobeda nad Kinom, koju su samo nerealni optimisti mogli da očekuju od naših plavih, visila je u vazduhu sve do poslednjih sekundi jučerašnjeg, istorijskog duela. Samo je drastičan nedostatak sreće sprečio izabranike Željka Obradovića da prirede glavnu senzaciju tekućih Igara i, preko Jao Minga, plasiraju se među osam najboljih na turniru!
Sale nacionale kritikuje neke mlade igrače, kako kaže. Opet se mediji koriste za kritikovanje igrača. Ajmo licitirati ko će biti kriv kad nas iznadimaju jao mingovi.
Najgora opcija je...
Postoje još dve kalkulacije, obe neugodne po Srbiju. Prva jeste da Francuska izgubi od Venecuele, onda bismo pobedom nad Kinom i porazom od SAD verovatno bili na trećoj poziciji zbog bolje koš-razlike u krugu (+23). Druga, o kojoj ne bismo da mislimo ali moramo da je spomenemo, jeste da Venecuela dobije i Francusku i Australiju – u tom slučaju pobeda nad Kinom ne bi nam bila dovoljna za prolaz dalje. Ipak, Australijanci za sada deluju sjajno i neće želeti da ispuste drugu poziciju
Sve je ovo taktički. Pametno, koga boli kurac za sve pobjede u grupi, ako ćeš u 1/4 finala biti umoran i povređen, uz to na identičnog protivnika, kao i da izgubiš pola tekmi u grupi i odeš sa 4 mjesta. Ovo je sve taktički, sviđa mi se kako napreduje. Samo tucmalj zadrti će pljuvati po našoj repki u ovom momentu!
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2004/08/24/srpski/S04082313.shtml
Čisto da se podsetimo 2004., u identičnoj situaciji bili smo xd
Kakav genijalan članak xd
Uvod ojebo.
jokara jedan od losijih plejeva na turniru.nedovic ima taktiku aj pocnem da trcim ka kosu,pa ako me usere.gari ko da igra basket.
http://www.adelaidenow.com.au/sport/football/andrew-bogut-slams-fifa-after-aussieborn-croatia-player-josip-simunic-banned-for-pronazi-chants/story-fnii0fc4-1226785875387
Bogut za dom spreman.
Nije Srbski navijati za Australiju!!!
Nije srpski mamu mu ustašku jebem
Čitam po netu, svi se raduju porazu od Francuske. Kao obezbedili smo 4. mesto i izbegli Amere do finala. Osim tekme u grupi lolo
Da l je Đorđević ovo hteo, nadam se.
Ma imamo vremena za podizanje forme. Ali ako se okliznemo protiv kineske bagre, jebaćemo sami sebi majku.
Sale nacionale kritikuje neke mlade igrače, kako kaže. Opet se mediji koriste za kritikovanje igrača. Ajmo licitirati ko će biti kriv kad nas iznadimaju jao mingovi.
Sve mi se čini da Sale skriva karte.
Ili smo samo jadni, videćemo. Xd
Najgora opcija je...
Postoje još dve kalkulacije, obe neugodne po Srbiju. Prva jeste da Francuska izgubi od Venecuele, onda bismo pobedom nad Kinom i porazom od SAD verovatno bili na trećoj poziciji zbog bolje koš-razlike u krugu (+23). Druga, o kojoj ne bismo da mislimo ali moramo da je spomenemo, jeste da Venecuela dobije i Francusku i Australiju – u tom slučaju pobeda nad Kinom ne bi nam bila dovoljna za prolaz dalje. Ipak, Australijanci za sada deluju sjajno i neće želeti da ispuste drugu poziciju
Nece se desiti ni jedna od te dve varijante..
Sve je ovo taktički. Pametno, koga boli kurac za sve pobjede u grupi, ako ćeš u 1/4 finala biti umoran i povređen, uz to na identičnog protivnika, kao i da izgubiš pola tekmi u grupi i odeš sa 4 mjesta. Ovo je sve taktički, sviđa mi se kako napreduje. Samo tucmalj zadrti će pljuvati po našoj repki u ovom momentu!
sve je ovo isplanirano smatrajte da smo u finalu
ko smatra da smo u finalu ja
ja
ma sta znate vi makaronac
ja znam sašu đorđevića na primjer recimo
izijem flipse na vasem avataru ko nalazi se
Ivana pozitiv
hahahahahaha pa otkud nju da stavis brt prelol