Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ona mu je treća rodica
rodica=mala roda?
xddddddd
rotkinja
:D
rodjaka se kaze jebem vam drinu da vam jebem bosansku ne mogu da vas trpim vise
jebem ti rodjaka u prkno :D
ja tebi jebem rodjaku u picku pa ti sad vidi kome se vise isplati xd
Jel svi kosovari jebu rođake?
Jeretici bi rekli da su tako dobro priređen put organizovali Premijerovi prijatelji Arapi.
Možda su i vaterpolisti "jeretici" pošto su očigledno nezadovoljstvo ironično manifestovali grupnom fotografijom u Vučićevskoj pozi sastavljenih prstiju i konstatacijom da su "preživeli put za Montevideo, u njihovom slučaju za Rio". Ipak, o tome se nije izjasnio Ministar sporta, nekada najbolji vaterpolista sveta Vanja Udovičić. Ili mu je kraj, pošto se i ne pominje u novoj Luciferovoj Vladi, ili se čuva da ne ugrozi mesto za koje se priprema nakon odlaska Vlade Divca. Doduše, on kao Partizanovac bi mogao tamo gde i ostali crno beli kadrovi završavaju na Luciferovom putu - ad akta!
Jer, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije posle Ivana Ćurkovića i Vlade Divca, mogao bi da bude čovek u trendu svih politika - crveno beli Aleksandar Boričić! To što je u pitanju "žuti" Bora, za Lucifera nije barijera. Ako može sa Vesićem, Malim, Udovičkom, Čedom, Čankom...zašto ne bi mogao pod njegovom kontrolom i pragmatični "žuti" Bora.
mogla je srbija da kalkuliše kolko hoće, ispada u četvrtfinalu 93 posto.
jedina nada za srbiju je argentina, svi ostali će ih izbaciti 97 posto a argentina 48
Uglavnom tudje, svoje samo odabrani srecnici
Ja bi voleo da idemo na spaniju otresli bi ih
Dobro je to
mils ovde deluje kao baš kul glava, to je bila ona sezona kad je baš baš malo ulazio, posle je dobio minute
https://www.youtube.com/watch?v=mFxM2ftW6GU
konačno se isplatilo moje višegodišnje pljuvanje markovića, valjda je sad jasno da je lik degenerik
Izijes mi govno dzanki
како се исплатило? јеси убо коначно тикет са марковићем?
Truc jel se ti jos kladis?