Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Golotinja neka. Ne može čojk da objavi šta radi studenticama. Čet Kafana - baguje

2. misliš li da čule zna majgeri?

3. Oće li Sale kalkulisati protiv Amera? Sad ih pustimo i onda u finalu da im se najebemo mame prepotentne.

4. Hahahaha dobar

5. jel moze neko da mi kaze da li ima nekih kalkulacija ovo kolo u obe grupe i ko mora da dobije i slicno

6. французи могу да изгубе до 10-15 разлике од венецуеле да би избегли треће место и полуфинале са американцима. штавише, поразом би практично зацементирали четврто место, а ми бисмо морали да навијамо за аустралију да не бисмо испали. он д брајт сајд, аустралија не би смела баш да изгуби у задњем колу да не би пали на треће место (и американце у полуфиналу).

7. у другој групи шпанци баш јако морају да добију у задњем колу аргентину да не би испали, а у овом колу и литванију да би побегли од американаца у четврт-финалу. мада то важи углавном и за све остале, морају да победе да би побегли од американаца.

8. надам се да сам помогао.

9. шта је? ни да ми захвалиш? ок, нема везе.

10. zahvaljujem puno gospodine truc

11. Prejako bi bilo da Francuzi i Australija puste Venecuelu i nama uteraju kurčinu.

I u grupnoj fazi ispadamo, aukurac.

12. Za Francuze sam i ja ovo razmišljao, lagano mogu da izgube od Venecuele da bi izbegli Amere. Ali ajde računam da neće, mada nisam siguran. Za Australiju već manje verujem da će da puštaju ikoga. Čitao sam nešto pre početka turnira, a bogami i posle meča sa Amerima, oni ljudi apsolutno veruju da mogu da pobede bilo koju reprezentaciju, uključujući tu i Amerikance. Ali ne kao što se naša i ostale reprezentacije prave da veruju (jer da stvarno veruju, ne bi ih izbegavali u bilo kojoj rundi takmičenja), nego su ubeđeni da svaku ekipu na svetu mogu da izbace. Bogut je posle meča sa Amerikancima rekao da niko ne treba da im čestita i da ih ne interesuju bilo kakve moralne pobede, već da je neraspoložen jer su izgubili. I u medijima u Australiji se već neko vreme ozbiljno priča o medalji, možda ne zlatnoj (možda?!), ali su poprilično sigurni u medalju. I svakako su im prva tri meča na turniru samo učvrstila veru u to - relativno lagano su pobedili drugu i treću reprezentaciju sa prošlog svetskog prvenstva i igrali egal meč sa svetskim prvakom.

Zato mi se ne sviđa pristup naših sa prošlog meča, da l smo ih stvarno pustili ili samo svesno nismo ubacili u najveću brzinu, tek pravi šampioni ne kalkulišu, već izađu na teren kad je najteže i pobede.

Kaja > Sale Đorđević

13. Mnogo verujes ljudima.

14. -29,5 na ameriku 2,71 u planet vinu. 2,71 kućo, dobrodošla u moju imovinu

15. tehnički, 1,71 kučo dobrodošla u moju imovinu

16. raduljica minus i zbogom srbijo

17. Бар ће бити интересантно, увек је доживљај играти против УС.

18. Sve ispod 20 razlike za njih bi bio veliki uspeh.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.