Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. ovde je naslov odvratno novinarski manipulatorski, nije on ovako ovo rekao, njega je novianr pitao čini se da ekipe u grupi b manipulišu a onda je on rekao kao neka, dobrodošli.

2. španci su prvi ako pobede i litvanija izgubi, bar je tako rekao ovaj komentator bbc sad

3. španija je izgledala dosta dobro u prvom poluvremenu, argentinci se bore ali ovi su bili prilično dobri

4. Španci jebu, opasno su jaki. Nike ništa neobično za njih da krenu kilavo kao protov hrvata i brazila. Samo njih ne bi voleo za protivnika.
    Što se Amera tiče iako su igrački jači od ostalih pičkasta im je reprezentacija. Daleko od toga da su se zajebavali protiv nas/australije/francuske. Pa pogledajte im klupu, zajebala klupa i štimeta po navijanju.
    Voleo bih da pre finala vidim duel Španija i oni.

5. Dakle međusobni skor odlucuje. Ok ok

6. Шпанци су други ако победе, без обзира на исход последњег меча, а испадају ако изгубе.

7. Gasolu ne može niko ništa jbg

8. Pitao sam dal su hrvati prvi ako pobede i oni i spanci

9. Gasol moze da igra sa tobom, markom, dzonovanom i mojom malenkoscu i da pobedimo hrvate fazon xd

10. Писао сам на прошлој страни, али ми није тешко да поновим. Хрвати су први ако победе, четврти ако изгубе. Ако успеју да побегну од Амера, иду на наше џД

11. stevane po tome znači ako se stvara krug više ekipa sa istim skorom ne gleda se prvo koš razlika nego njihov međusobni skor? zato će hrvatska biti prva ako španci pobede i oni pobede? jer su izgubili od nigerije

12. Opet će da ga proglase najboljim na Olimpijadi, i treba.

13. eno u gimnastici osvoji lik iz sjeverne koreje
    kozlić i oni kurci
    ima da ga slave 150 godina kontam haha

14. Da gvozdene, prvo medjusobni skor

15. e gleedao sam, kad je bila himna digo je vojnički pozdrav i pevao

16. Jaoj sto mi drago sto idemo na hrvate eeeee miline

17. Koreja će svakako objaviti u vestima u pola 8 da su osvojli 150 zlatnih medalja dok su Rusija i Amerika 30. Ukupno.

18. muka mi je da gledam ove špance i argentince jebeni gancifest

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.