Au koliko su se Francuzi sjebali što su nas dobili, idu prvo na špansku mašinu, pa ako i njih prođu, na Amere. Nas još samo fali da toliko usere da Hrvati dobiju Litvance.
dakle, ako pobede i španci i hrvati, četiri ekipe imaju 3-2. U tom krugu, argentinci imaju 1-2, kao i litvanci, a španci i hrvati imaju 2-1. Onda šta, hrvati iznad španaca i litvanci iznad argentinaca zbog pojedinačnih međusobnih?
to je američka propaganda boh
Au koliko su se Francuzi sjebali što su nas dobili, idu prvo na špansku mašinu, pa ako i njih prođu, na Amere. Nas još samo fali da toliko usere da Hrvati dobiju Litvance.
što i nije nemoguće :D
Гвоздене, па биће прва Хрватска, јер су добили и Шпанце и Литванце, Нигерија је небитна ту.
A ne znam nisam se udubljivao.
Spustiše manji cigani ovi na 13 Špancima sudije pišaju usta trenutno axaxa
Samo nek Batum opet opali Rudija u četvrtfinalu i ja sam srećan.
Stevane, Hrvati tek treba da igraju u pola četiri ujutru sa Litvancima.
A kad kažem "u četvrtfinalu", mislim "u muda".
haha gonzo, da ti nisi prespavao jedan dan
17. je danas haha
dobili hrvati sinoć 7 razlike
Gonzo, Stevan je pričao iz budućnosti.
Гонзо, додао сам ту после "Гвоздене", пошто сам одговарао на његово питање шта се дешава ако Шпанци и Хрвати победе.
Brate...
EDIT: Ovo je na post Makaronca, ne Stevana.
Ох, истролован сам.
prijatelju
ispuni mi jednu želju
Gonzo, Stevan je pričao iz budućnosti.
Axaxaxaxaxaxax
dakle, ako pobede i španci i hrvati, četiri ekipe imaju 3-2. U tom krugu, argentinci imaju 1-2, kao i litvanci, a španci i hrvati imaju 2-1. Onda šta, hrvati iznad španaca i litvanci iznad argentinaca zbog pojedinačnih međusobnih?
Аха, нисам истролован. Или је ово продужени трол?
Sa mlekom.
ove poruke je stefan juče poslao
tek se sad uploaduju
Treba mi ono badum tss.