Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Bolje te našo prijatelju! xD

2. argentina je evidentno klasu ispod hrvatske španije i litvanije. Mislim, ima tu tog šmeka skola đinobili ali sve u svemu, jbg.

3. Mislim da njih jebe umor. Matora su reprezentacija za turnirsko igranje. Njima prva petorka ima maltene 200 godina jebo ih lebac ludi. Nemaju snage.

4. ma kurac, jebe ih što imaju 7,8 igrača nivoa cvetković i vrabac

5. Hahah prva tri posta na ovoj strani ubijaju

6. Izvini ako nešto nije bilo u redu!

7. Izvini ako je bilo šta.

8. Izvinnite ako je Sanja bila dosadna xe, xe,

9. Ma umor jbt, pa pre dva dana su igrali meč sa dva produžetka, i još to što imaju 7 Vrabaca. Čudi me da ih trener ovoliko drži u igri, bolje da ih odmori kad već vidi da se ovo teško ili uopšte ne stiže.

10. U tom krugu, argentinci imaju 1-2, kao i litvanci, a španci i hrvati imaju 2-1. Onda šta, hrvati iznad španaca i litvanci iznad argentinaca zbog pojedinačnih međusobnih?

Забаговао сам много сад, али мислим да је то то.

11. pa odmara ih, sad je skola u igri ali nije bio previše, a đinobilija nema dugo kao ni onog debila noćionija

12. Ma jeste, Gvozzdene/Stevane, ja sve računam neko drugi će odgovorit.

13. Lol umor svaka 2 dana utakmica po sat ipo pa ne kopaju kukutuz između toga nego lade jaja ajde bešte u kurac

14. E pa onda u redu, dosadna mi malo utakmica pa mi više služi kao background noise.

15. хаха како си написао то да не копају кукуруз, као да је то најтежи посао на свијету

16. Ne jedu 800 grama pečenja po obroku pa ne mogu da se povrate xD

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.