Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Naplatiće nam Hrvati kad-tad sve one trojke u zadnjim sekundama i Rašićevo bacanje.

2. druže nemoj se srditi nego mi reci ima li RTSa u tom Mrkonjić gradu

3. hrvati imaju toliki kompleks da ce vecno od nas gubiti.da su toliko dobri da dobijaju amere iz dosade,od nas bi pusili redovno.ogroman kompleks

4. Ne znam sta da mislim. Najgore bi mi bilo da odgledam tekmu da ranih jutarnjih sati i da izgubimo. Inace se mnogo nerviram a od hrvata cenim da bih bio ubedacen nekoliko dana.

Mozda je najbolje da se preapava, pa ako dobijemo gledas reprizu i aukurac.

5. e a sere mi se od tog naplatiće nam blablabla nemojte odmah nalaziti alibi za poraz

/odaje KSS-a, sastanak sa HKS, podne/

čin1: stabilizacija odnosa sa zemljama regiona

a: ee braćo
    b: e
    a: kako ćemo večeras
    b: isto ko prošli put hah kontaš kao frizer..ok. pa mislia sam večeras da mi damo tricu sa 14 metara kao kompenzaciju za onu kecmanovu trojku i onda smo kvit
    a: ok braćala srećno u polufinalu

6. pa jebo vam bog majku u tri picke materine jebeni brazilci cigancine najvece
    dabogda vam pala ona statua isusa hrista i sve vas pobila

najgore je što je razlika vremenska samo pet sati, znači i kod njih ova utakmica počinje veoma kasno, cigančine počinju tekme u pola 11 po lokalnom vremenu, ima li neko da radi tamo majku vam jebem cigansku briksovsku. U pola 9 da počinje zadnji termin, što bi bilo ljudski, pa ok, pola 2 po našem vremenu, da se preživeti.

7. Mnogo ste bre negativni, ovoj temi sad je potreban pseto i njegov neumereni optimizam po pitanju jebanja komšija

Dobijamo la ga no

8. ево, доприносим колико могу:
    http://i.imgur.com/HzZmtjA.png

9. lol, meridijan, noob.

10. kakve su kvote u meridijanu ovih dana, 1,78 - 1,78 za hendikep?

11. Kolka je kvota na nas?

12. што? јесу лоше квоте у меридијану? ево гледам, 1.88 је за хендикеп.

ЕДИТ: 1.40 је овде на нас

13. 1.5 na nas??

Pa mi smo bili zadnji u grupi a oni prvi jbt?

14. Kaže Aca Trica da smo skoro igrali nazovi prijateljsku, gusto bilo, njima nije igrao Hezonja, a name Teo, baš igrači za upoređivanje :) Da sam birao žreb pre početka turnira, baš ovako bih odabrao - prvo Hrvati, pa u polufinalu ako mogu da se izbegnu Amerika, Španija i Francuska i vaistinu tako i bi.

Stvarno bi mogle sve ekipe iz naše grupe da prođu dalje, ali mislim da su se Španci baš naoštrili, mada opet znali su i Francuzi da ih dobiju. Videćemo tu već. Ameri su naravno ogromni favoriti protiv Argentine (mislim favoriti su protiv svih, ali Argentinci osim Skole nemaju nikog ispod koša, pokupiće im sve lopte, a možda se i Kazins konačno probudi). A ko bi pre početka prvenstva rekao da će Australija da bude favorit protiv Litvanije, ali po svemu što su pokazali, potpuno zasluženo. Em su imali dan odmora više em su odmorili sve igrače, a najvažniji Litvanci umirali sinoć da bi došli do pobede (i uz to igraju prvu utakmicu u četvrtfinalu, nikakav odmor neće imati). Kalnietis vidim nije ni izlazio.

Našu utakmicu ne bih previše komentarisao osim da će Hrvati po ko zna koji put biti jebani. Što ste toliko pesimistični (svi osim Marka koji bi jedini i trebalo da bude pesimista), stare su nam oni mušterije.

15. Sad im gledam kvote za hendikepe za basket, povećali su ih. Sad im je kao što vidiš, 1,88 prosek, bio je 1,84 pre par meseci. U planet vinu je 1,90 npr, a tolko je bio i zadnji put kad sam se kladio u sokeru doduše pre dosta vremena.

16. haahahha meridian, au truće teška priča vidim

17. Bravo, Truće. El ovo preko neta uplaćeno? Živo me interesuje kako bi izgledalo da odeš u kladionicu i odigraš na Hrvate protiv nas :)

18. evo, 1,84 su ostavili za ovu igru manje ili više koševa pojedinačni tim

19. шта курац меридијан? кад сам отварао налог ишао сам прво у планет уин, али тек су почињали, па нешто не ради, нешто неће, и одем, отворим у меридијану. шта сад треба опет да идем?

Bravo, Truće. El ovo preko neta uplaćeno? Živo me interesuje kako bi izgledalo da odeš u kladionicu i odigraš na Hrvate protiv nas :)

лол, јесте, преко нета, али може да се појача уживо.

20. ево, гледам, исто нас цене и у страним кладионицама. иста квота на нас и на шпанце свуда.

ЕДИТ: хахаха, има да се клади на неким местима "освајач олимпијских игара да нема САД"

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.