Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. POJMA NEMAŠ GVOZDENE ŠTETA ŠTO NEĆE IGRATI SA KENGURIMA JER ĆEMO IH DOBITI LAGANO

2. E kaže Novosel da je Teo luzer i da ne bi takvog igrača u timu tako da, ono, Hrvati imaju sreće, nemaju ga.

3. Samo kad hrvati nisu luzeri što se košarke tiče lol

4. Što, brate, baš se naosvajaše trofeja od '95. na ovamo :)

5. novosel pred svaku tekmu prica tako

6. Не мож' да изгубимо на мој рођендан, немојте ми то радити!

7. Чега се тачно прибојаваш?

Набеђеног шарића малог који ће опет да фејлује кад је густо иако смо дефанзивно вероватно најтањи на његовој позицији?
    Бојана Богдановића? Ок, и ја, стрпаће нам 30. А можда неће преко 15. Али он је један, а није нас ни Дурент одувао сам.
    Круно Симон је солидно јебен играч, и добро је изгурао против Литванаца, али нисам нешто стекао утисак да је у топ форми, нити да може да преломи утакмицу, нарочито не поред Шарића и Богдановића, не дају му.
    Од билана и планинића може да се направи пола центра, у одбрани су бушни, у нападу не добијају довољно лопти. Чак и штимац би могао да се носи с њима.
    Роко Лени Укић и Рок Стипчевић, и Лука Бабић као плеј у једној трећини утакмице, хаахахх, дај да се не зајебавамо.

▲ солидна тилмо анализа.

Без зајебанције, имају више тимског духа него на претходним такмичењима, то се види, веће самопоуздање и на појединим позицијама већи квалитет него раније, али и даље није то то, требало би да одиграмо баш лошу утакмицу да би нас добили, а стекао сам утисак да подижемо форму помало, још смо ми имали лагану утакмицу пре овога, а они на крв и нож. Реална је квота од 1.4-1.5, немаш ти ту шта.

Kaže se NEAŠ TI TU ŠTA

8. mitke navija za argentinu da osvoji zlato

9. Није Макароне, оно је била слика на профилу јер је човјек лавовски извукао утакмицу са Бразилом. Нисам скоро видио да неко онако погине на терену.

Враћен Мута.

10. Mitke dobar čovek, navija da svi budu pobednici, kao na specijalnoj olimpijadi.

11. Sude mi zato što svoje volim, volim najviše!?!?!

12. bice jebanja karanja prdenja

13. E kaže Novosel da je Teo luzer i da ne bi takvog igrača u timu tako da, ono, Hrvati imaju sreće, nemaju ga.

лол, колико су само карата бацили на ове психолошке игре да се некако подигну. још само да видимо да ли су довољно јаки да победе у четврт-финалу. само толико.

14. штефанек се сад рве са светским прваком у четврт-финалу. да ако неко скине притисак са кошаркаша. :(

15. не преносе на ртс, дебили. а оће да га разбаца штефанек.

16. Vidim da vodi, a ovaj Nemac je, bar po kladionicama, jedini veći favorit za zlato

17. secate se kad je saricev otac srao

18. Kada si mi obećala ti

19. добиће га штефанек, јеботе. још кад би неко знао правила, лол.
    ЕДИТ: готово, добио. иде у полу-финале.

20. Malopre otisao sa drugom na kafu i posle pešes piva sam siguran da jebemo kroasaneeeeee.

Biće 18 razlike za nas, zapantite ovaj post picke.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.