Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Coa pribojavam se toga da jednom naša dominacija nad njima mora da se prekine i da na to što su napaljeni sada i preekstremni će na Ustaštvo da nas dobiju ili osvetu zovi kako oćeš: Nisam ni rekao na kvalitet ja se razumem u košarku jebo te dan

2. bohor dobro razmišlja. Prosto ako nisi prejak, moraš nekad da daš šalu i da primiš šalu. Znam da vi svi mislite da ja trolujem kad predviđam srbijine poraze ali nije, uvek kad kažem, mislim. I sad mislim da će verovatnije Hrvatska da prođe. Imaju kao i uvek generalno ok ekipu, deluju malo zdravije psihički, mi nemamo Bjelicu, mi smo imali neke svoje dobre rezultate sa jednom solidno dobrom ekipom, prosto jbg, deluje mi da je njihov momenat došao.

E sad, daleko od toga da sam siguran da Hrvati dobijaju. Ima elemenat kompleksa u košarci, nema šta, Srbija je dobra, Hrvatska nije vau, tekma protv Amerike je vrlo moguće donekle izmenila vajb Srbije. Videćemo. Za dom spremni.

3. Inače Litv je najlošija repka po kvalitetu od ovih 8 što prošle su da se ne zajebavamo

4. To da l nama ne leže je drugo ali raspadaju se čini mi se

5. Argentina je po meni jasno najgora. Pa Australija. Pa trijumvirat Srbije, Hrvatske i Litve.

6. Hoće li biti gledanje kod Studenjaka?

7. I ako bude sa govnima da gledam ne pada mi na pamet

8. biće pičke ko salate haha

9. Moje ime je Miloš Teodosić

10. gvozden se baš razume kad mu australija gora od hrvata lol

11. australija je gora od hrvata to što si sad počasni putnik australijskog bandwagona posle dve dobre partije je druga stvar

12. jel vi to mene jebete ovde?

13. kakvi bre hrvati bice egal do 8min pred kraj i onda odosmo na +13 koji kurac kakvi sarici i fejk bogdanovici(dobro ovo za bogdanovice se salim njiov je bolji ali je nas na ovakvim tekmama tri puta nalozeniji i jebace ih straobalno i iskupice se za neke promasaje u zadnje vreme eto)

14. ja ne znam sta bi vi voleli protiv spanije da igramo da gasol jebe radulju sa svih strana ko seljak ovcu? idite bre u kurac, nek jokara i teo budu na nivou i teraj hrvate u dom lijep njiov

15. Ooh heaven is a place on earth

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.