Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Počelo rvanje
ckode je backi bunjevac.hrce govore za bunjevce da su hrvati,bunjevci to ne gotive i nadrkaju se kada im to kazes makar i kroz zajebanciju.
Hahahaha nabo ga glavom ovaj nas gotovim ga sada jako bas
Nabo ga glavom, ipak je naš
Alal vera
3 prsta i to
Ništa nisam skontao kad je dobio poen za 1:1 i kako sad sa 1:1 dobija. Zna li ko da pojasni?
Mada ko da pojasni, lol, kao da je iko skapirao ovde.
Pasivan bio ovaj dva puta a to je nono
Ako je nerešeno, ko poslednji osvoji poen, pobedio je. Toliko znam :) A onaj slepac neće ni ruku da pruži.
Poslednja akcija pa zato, nema nereseno
Dobro, sad mi je jasnije da je zbog toga, nisam čuo od komentatora u prenosu tad da je zbog toga dobio poen. A kako je dobio sa 1:1?
Ko zadnji izjednači pobednik je kapiraš
Jebi davore srbine jebi
Hvala, Lečki :)
Edit: I ps.
Edit2: I boh.
Da razjasnim, ne bih da budem duduk da se radujem a ne znam ni čemu, sad je ok, mada mi je opet svejedno.
Pa nema nerešeno nube. Ko zadnji izjednaci pobjednik
A nama hvala pedercino jedna
Niko neće moći sa sigurnošću da ti objasni zašto je dobio taj poen, ali da ga je zaslužio - jeste :)
Od Kragujevcanina nikad čovek ko da je čačanin jebeni
Ps i boh su podjednaki duduci znam to, samo mene nije bilo sramota da pitam!
ENO EDITA JEBEMTISEMEMLADENOVAČKONEZAHVALNO.