Počelo rvanje
ckode je backi bunjevac.hrce govore za bunjevce da su hrvati,bunjevci to ne gotive i nadrkaju se kada im to kazes makar i kroz zajebanciju.
Hahahaha nabo ga glavom ovaj nas gotovim ga sada jako bas
Nabo ga glavom, ipak je naš
Alal vera 3 prsta i to
Ništa nisam skontao kad je dobio poen za 1:1 i kako sad sa 1:1 dobija. Zna li ko da pojasni?
Mada ko da pojasni, lol, kao da je iko skapirao ovde.
Pasivan bio ovaj dva puta a to je nono
Ako je nerešeno, ko poslednji osvoji poen, pobedio je. Toliko znam :) A onaj slepac neće ni ruku da pruži.
Poslednja akcija pa zato, nema nereseno
Dobro, sad mi je jasnije da je zbog toga, nisam čuo od komentatora u prenosu tad da je zbog toga dobio poen. A kako je dobio sa 1:1?
Ko zadnji izjednači pobednik je kapiraš
Jebi davore srbine jebi
Hvala, Lečki :)
Edit: I ps. Edit2: I boh. Da razjasnim, ne bih da budem duduk da se radujem a ne znam ni čemu, sad je ok, mada mi je opet svejedno.
Pa nema nerešeno nube. Ko zadnji izjednaci pobjednik
A nama hvala pedercino jedna
Niko neće moći sa sigurnošću da ti objasni zašto je dobio taj poen, ali da ga je zaslužio - jeste :)
Od Kragujevcanina nikad čovek ko da je čačanin jebeni
Ps i boh su podjednaki duduci znam to, samo mene nije bilo sramota da pitam!
ENO EDITA JEBEMTISEMEMLADENOVAČKONEZAHVALNO.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Počelo rvanje
ckode je backi bunjevac.hrce govore za bunjevce da su hrvati,bunjevci to ne gotive i nadrkaju se kada im to kazes makar i kroz zajebanciju.
Hahahaha nabo ga glavom ovaj nas gotovim ga sada jako bas
Nabo ga glavom, ipak je naš
Alal vera
3 prsta i to
Ništa nisam skontao kad je dobio poen za 1:1 i kako sad sa 1:1 dobija. Zna li ko da pojasni?
Mada ko da pojasni, lol, kao da je iko skapirao ovde.
Pasivan bio ovaj dva puta a to je nono
Ako je nerešeno, ko poslednji osvoji poen, pobedio je. Toliko znam :) A onaj slepac neće ni ruku da pruži.
Poslednja akcija pa zato, nema nereseno
Dobro, sad mi je jasnije da je zbog toga, nisam čuo od komentatora u prenosu tad da je zbog toga dobio poen. A kako je dobio sa 1:1?
Ko zadnji izjednači pobednik je kapiraš
Jebi davore srbine jebi
Hvala, Lečki :)
Edit: I ps.
Edit2: I boh.
Da razjasnim, ne bih da budem duduk da se radujem a ne znam ni čemu, sad je ok, mada mi je opet svejedno.
Pa nema nerešeno nube. Ko zadnji izjednaci pobjednik
A nama hvala pedercino jedna
Niko neće moći sa sigurnošću da ti objasni zašto je dobio taj poen, ali da ga je zaslužio - jeste :)
Od Kragujevcanina nikad čovek ko da je čačanin jebeni
Ps i boh su podjednaki duduci znam to, samo mene nije bilo sramota da pitam!
ENO EDITA JEBEMTISEMEMLADENOVAČKONEZAHVALNO.