nisam skapirao sta se desilo,al tu neka frka-trka i na kraju tozla.svaka mu cast.ne mogu reci da ga je jebo,vise mi deluje da je jedna od jadnije osvojenih medalja.sve u svemu,mogu da ti puse paspalje.
Haha bio interviju s ćaletom i kevom mu ja za ono što su rekli da mu je ćale još nisam siguran da l je ćale ili tetka
Podsetilolao me na Srđana Đokovića odma je reko da je povređen se borio
hrce govore za bunjevce da su hrvati,bunjevci to ne gotive i nadrkaju se kada im to kazes makar i kroz zajebanciju.
Aj ne lupaj arhidživdžane. Ovo su one priče Bokelji za sebe kažu da su Srbi i slično. Neki Bunjevci ne vole da se podvode pod Hrvate, to je tačno, ali neki smatraju da su Hrvati. Ja znam jednog. Ti znaš drugi primer, što ti naravno ne predstavlja prepreku da predstaviš kao da važi za sve Bunjevce
haha i ja bi pizdeo da bude x a ja izgubim jer nisam zadnji poentirao lolo. neću da kenjam ozb, nemam predstavu šta se dešavalo tačno i dal je u pravu ili nije što se ljuti. nema sigurno ni komentator nešto specijalno preciznu predstavu sigurno, al dobro jbg.
Aj ne lupaj arhidživdžane. Ovo su one priče Bokelji za sebe kažu da su Srbi i slično. Neki Bunjevci ne vole da se podvode pod Hrvate, to je tačno, ali neki smatraju da su Hrvati. Ja znam jednog. Ti znaš drugi primer, što ti naravno ne predstavlja prepreku da predstaviš kao da važi za sve Bunjevce
kakav si ti smarac i vecno uskurac lik.vrabac ti sve i sja
aj ovako,neces shvatiti,palamudices svoje,al da napisem...velika vecina sebe smatra bunjevcima i ne vole kada se nazivaju hrvatima.velika vecina tipa 99,9.
Haha pa napîsali smo ti ko i lečki brav isto samo sam s tel a lečki spava na kompu i refrešuje na 2 sec
Ale ale napred štefanek idemo na ulicu večeras da trubimo ale ale
Kurac, nemam goriva sad, čekamo košarkaše ipak.
nisam skapirao sta se desilo,al tu neka frka-trka i na kraju tozla.svaka mu cast.ne mogu reci da ga je jebo,vise mi deluje da je jedna od jadnije osvojenih medalja.sve u svemu,mogu da ti puse paspalje.
Ko je bunjevac ja sam
Haha bio interviju s ćaletom i kevom mu ja za ono što su rekli da mu je ćale još nisam siguran da l je ćale ili tetka
Podsetilolao me na Srđana Đokovića odma je reko da je povređen se borio
ово је ко прича да су сви прави хрвати добри људи и живе у загорју а остали (већина) су покатоличени срби и сви су крволочна говна
Hahahah koji je car ovaj jermen, ne jebe sistem, ni da se slika sa njima, hahah.
Boli me kurac. naša se zastava vijori. Kad nije Hrvate sramota što im igra Dario Šarić i što ih trenira Aco (Jovan) Petrović, a Bojan Bogdanović de ba
haha i ja bi pizdeo da bude x a ja izgubim jer nisam zadnji poentirao lolo. neću da kenjam ozb, nemam predstavu šta se dešavalo tačno i dal je u pravu ili nije što se ljuti. nema sigurno ni komentator nešto specijalno preciznu predstavu sigurno, al dobro jbg.
A Aco Petrović je dobio ime po šefu njegovog oca, velikom Srbinu Aleksandru Rankoviću.
јбг, јермен хоће да победи на бази курца.
ваљда ћемо запамтити правила кад за 40 година освојимо следеће злато.
Boli me kurac. naša se zastava vijori.
Ja ovu zastavu video nisam
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bf/Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg/800px-Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg.png
(šalim se)
Ma da Truć ti se razumeš i u košarku i rvanje i šah kako da ne druškane
I u burek brate
ја се брате разумем у рвање ниси пратио колико сам дао корисних информација данас.
kakav si ti smarac i vecno uskurac lik.vrabac ti sve i sja
aj ovako,neces shvatiti,palamudices svoje,al da napisem...velika vecina sebe smatra bunjevcima i ne vole kada se nazivaju hrvatima.velika vecina tipa 99,9.