Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Dejan Andjus ‏@DAndjus Aug 14
    Danas ovi prevaranti sa RTS najavljuju dolazak rvača, kajakaša,tekvondoista .. Bež'te,bre,više.Ne lažite narod.

:D

2. nisam ja smarač i večno uskurac lik nego si ti generička dživdžančina koja širi dezinformacije po forumu i ja reagujem na to jer znam malo o situaciji. Koga zanima može da progugla po netu malo o tome i takođe da pogleda popise sombora i subotice

3. санитарни, то је баш велика већина, али да би дао такву процену морао би да имаш непристрасан узорак од 1000 буњеваца.

4. nisi smarac.ustvari,najvise bi voleo da se popljujes sa nekim na forumu.ukoliko se to ne desi,onda se nadrkas.jebi ga...ili se skesis,pa aj tipa da se ignorisemo.
    oni koji sebe smatraju bunjevcima,tako se izjasne,oni koji ne,izjasne se kao hrvati.jako prosto

5. miloš biković krenuo na ubrzani kurs rvanja za sledeću ulogu.""

6. dakle, sad si krenuo da se vadiš iz dživdžanolike rupe u koju si se sam zakopao. Oni koji smatraju da su Bunjevci se izjasne a oni koji ne, oni kao Hrvati. Ajde, boga ti. Još britko poentiraš sa "jako prosto."

Pa da, jeste jako prosto i ja to govorim od početka a ti sad toliko nemaš sramote da se vadiš iz ove diskusije mojom rođenom poentom. To su sve u širem smislu Bunjevci, a ti si u svom izlaganju početnom mislio na sve njih.

7. Ja rvanje a posebno vaterpolo pratim tj slušam šta kaže voditelj i tek se tad radujem.

Za sve ove godine nisam skapirao pravila.

8. није компликовано рвање битно је да не будеш пасиван, то је најважније

9. pa to sam skontao i ja lolo, al ja nisam uspevao da vidim šta to ustaštepanek radi a jermen ne radi lolo, mislim očigledno je bilo razlike čim se ovaj morao guziti dva puta al ja nisam video jbg.

10. Haaahah sad mi je jasno zašto se Jermen smorio i plače, pa dupe će mu pomeriti kući jer je bio pasivan, hahahah. Furundžija!

11. dobili su status naroda.ne znam sta ti nije jasno.bunjevci nisu hrvati.tako oni misle.
    hrvat se izjasni kao hrvat,bunjevac kao bunjevac.imas oko 16 soma bunejvaca i njih 100 posto misli da nisu hrvati.i nemas bunjevaca u sirem smislu.kao i rusini.slovaci misle da su i rusini neka vrsta slovaka, a ovi to ne misle.
    fotosopovana slika ptice ti sve i sja.

12. I daa muka bude veća, em je bio pasivan i kažnjen poenom, em je stvarno morao da se guzi posle.

13. dživdžanitarni čvore, sačuvaj gram časti i povuci se tiho iz diskusije

14. колико посто буњеваца се надрка кад им кажеш да су хрвати?

15. 8% ostali se izjašnjavaju kao hrvati.

16. A znam 100 bunjevaca.

17. 27 posto jako,34 osrednje,a ovi ostali se samo mrste.

casni gvozden sto moljaka da ga ne izbacuju sa cetova

18. pa to sam skontao i ja lolo, al ja nisam uspevao da vidim šta to ustaštepanek radi a jermen ne radi lolo, mislim očigledno je bilo razlike čim se ovaj morao guziti dva puta al ja nisam video jbg.

мени је увек реакција супротна у односу на то шта се дешава. кад помислим, ево га, ухватио га наш, коментатор говори да је опасно и обрнуто.

замишљам како би се шпанци хрвали, сваких пет секунди би гледали у судију да им да неки цигански поен, лол.

19. ne razumem o čemu pričaš simbolu beograda

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.