U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Lolo da
25:9 први сет
a jebali ste tilma kad je otvorio opštu temu za OI, vidite da je potrebna lolo
прелазимо на одбојку...
рускиње нису изашле из цигана у првом сету.
ЕДИТ: лол, у исто време. где је та тема уопште?
Jebote lebac, mi smo dobili Ruskinje 25:9? Što su naše povilenele, Baćuške su koliko sam upućen favoriti za zlato zajedno sa Brazilkama.
evo je :)
http://vukajlija.com/forum/teme/70791-oi-rio-2016
Ajd preumenujte temu u srbija na oi ili tako nešto
Gonzo, pre meča ista kvota na nas i njih. A najveći favoriti za zlato bili Brazil i Kina, a i one igraju jedne protiv drugih.
ево има друга тема за ОИ.
Zaključaj je
A unisex je tema, već smo se navikli na nju.
Штасе ово дешаје са спортом данас, штае ово?
да испоштујемо ћилмову анализу из првог поста.
можда ово да додам у наслов теме:
?
Truć zašto si nam razvodnjio temu?
па вредело је, узели смо злато. поента је била да помогнемо да се скине терет са кошаркаша. сад је лакше.
Realno, Kalinic ima Karmela ispred sebe, misli se hehej lako cu ja sa tobom sad kad je Stefanek uzeo zlato
можда не калинић, али салету је лакше сад, у то сам убеђен.
Brt, sve su to prekaljeni sportisti kojima se tacno jebe
ти мене зајебаваш или тролујеш, што би се рекло. сигурно је сад свима лакше, наспаваће се за сутра кад су видели да је штефанек пробио лед. једино се бојим ако, рецимо, 30% репрезентативаца буњевце сматра хрватим да им не набије још већи притисак.
Ako je tako, Hrvati ce sutra zakucavati sa trojke uzeli sedam medalja