Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A bože moj, dešava se.
Ala igra Nene, 0/8 iz igre. A Bogdanović ne jebe živu silu.
Nene je glupander klasični
Haha konačno
kad onda napravi faul u zadnjoj sekundi napada litvanije na 40 sek do kraja znao sam da je debilčina
Bogdanivić će u fantaziju da me lansira na prvo mesto lol
Bobi bi Nenea u džep strpo.
Ne deluje baš kao nuklearni fizičar.
Hahaha Šalabe :) Misliš čuvao bi ga bolje nego 0/8?
Ne bi njemu Bobi dao da se tako bruka. Bobi dobar je.
Jeba ove Brazilce. Taman mislis gotovi a oni se vrate.
Odlična utakmica, ne daju se Brazilci. A stvarno Hrvati u važnim trenucima igraju bez pleja, u pravu je šaljivi Stevan.
Ako niste znali, rtrs (bosanski rts lol) popunjava uglavnom ove košarkaške utakmice koje naši slepci ne prenose, evo sad ide ltu - arg, pre neki dan sam gledao hrv - arg kod njih, to je na 562 ko ima iptv.
Dobiše Litvanci Argentinu. Što znači da ako bude sve kako smo kalkulisali...jebaće nam Litva maiku u cetvrfinalu lolo
ко нас јебе сад
Litvanci.
Ko je Litvanac ja sam
Džonovan blokiran sam na fejsu mogu da čitam ali ne i da pišem ok
ko blokiro neda tata
Mama neda da te diram