Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Одлично смо играли. Пробудио се Јокара што је најважније. Нека Кинезаре спреме своје кишобране да их у потпуности не окупамо спермом, а онда дајте кога хоћете, неће добро проћи у четвртфиналу.

#неможенамниконишта

2. ne moze ovo ovako svi hoce da iznesu misljenje niko nikog ne jebe

3. Nabio bih ti tog dživdžana u dupe pa se zajebavajte kolko hoćete.

4. Svaka čast Srbiji, nije bila neka ciganska euforična igra, nije bila tuča ludilo, nego su odigralni normalnu do jaja tekmu. Bogdanović je opet pokazao da je grobarsko dulovska pička za razliku od velikih ljudi kao što su teodosić radulj i marković. Najviše mu zameram onu trojku šmekerica kurčinelovsku sa 8,5 metara na -7. Jokić jbg zna se da će verovatno biti baš ozbiljan igrač, nema tu šta.

Ameri mi se baš baš ne dopadaju psihološki. Mnogo su moderne pičke nekako, stvarno ne bi da zvučim kao neki debil matori ali jbg, da je ovde Lebron, Vejd, Brajant, tako neki igrač, na ono primicanje u drugoj bi mnogo verovatnije odgovorili sa ponovnim dizanjem na nekih 15 i ubijanjem momentuma Srbije, ili makar u trećoj ako ne odma u drugoj. Irving mi se jedini sviđa psihološki. Ni ona lobanja sa klupe mi nešto ne uliva poverenje svojom facom, znam da je on 20 i više godina trener Djuka, moguće da je to neki Dulo fazon, ne znam jel su igrači potpuno nereceptivni ili je do njega ali nikakav pomak psihološko taktički se nije viđao tokom cele utakmice, bukvalno su na najsuvlje mišiće dobili.

5. Jokić školovao zvanično dva najbolja NBA centra u paketu

6. Одавно нисам видео неког нашег играча да игра овако наложено као Јокић. Сад ће и он у Голден Стејт. Лололо

Nabio bih ti tog dživdžana u dupe pa se zajebavajte kolko hoćete.

Који ти је, јеботе? Што да се не зајебавам мало? Јбг, није ушла Богдану тројка, нема везе, све испод 10 разлике је добро, али то не значи да не можемо да се мало зајебавамо.

7. Što, izijeme, viš da se jebemo međusobno?

8. Иначе Штиме морао да одигра оно против Џордана 1в1, он гарант по цео дан гледа те НБА хајлајтсе, и трипује тај неки Бронкс улични баскет трип 24/7, и вероватно видео да му је ово последња прилика у живота да се опроба са једним таквим асем 1в1 и ето, морао.

Aahhahahahah ja sam se prevrnuokad je klrenuo onako blentavo na njega

9. Више ми жао што није ушла ова Богданова тројка, него она за продужетак.

10. dajte onu akciju gde smo ih popišali sa sve dizanjem noge.

11. Ући ће кад буде требало. Ово је било скоро па небитно вечерас. Не очајавајте људи, потукли смо се са Америма и нисмо устукнули до краја.

12. Nista nije izgubljeno osim Kosova, tako da idemo dalje.

13. Kolko imaš kilograma, Fendere? Je l se baviš nekom borilačkom veštinom? Da znam koliko daleko da teram, jbg.

14. Ви који верујете у карму, ево кога треба да окривите за пораз.

bombas

Pogoditi trojku kad se lomi deli ozbiljne igrace od Stimca, Simonovica i Jovica.

15. Kakve su šanse da nam legnu Hrvati u kvoteru?

16. Je l se baviš nekom borilačkom veštinom?

Јок. Али познајем екипу. Лолололо

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.