Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Durent me vrlo zabrinjava, mislim ne zabrinjava me lolo jebe mi se, al trebao bi sebe da zabrinjava, nikako da se razvije u jebača jebem li ga, šta je bre ono bilo koj kurac, i što si pobegao iz Oklahome da se jebeš u čmar sa onim AJ SOpranom Tompsonom i da igrate xbox i pričate dude i totally kicked your ass in 2k16 yeah lol

2. Прове, ако не киксну сад против Нигерије, онда су шансе за то једнаке шансама да победе Литванце у последњем колу.

3. Što je najgore, Mitke, i ja tako razmišljam celu tekmu, odnosno od onda kad smo krenuli da ih stižemo. Nebitno je sad, daj čekajte do eliminacije. Al opet nekako, ako pobediš Amere posle 40+ tekmi, nekako ti lepo, kad god da je. Može njih neko komotno da dobije na ovom prvenstvu, ja ću ozbiljno teška srca da navijam za njih dok ne dođe do novog okršaja sa nama.

4. Dajte Litvu da se igramo

5. Ovo pojačava hemiju ekipe za 50%. Sad sa svima do Amera možemo igrati egal. Hrvati deluju ozbiljno, ali imaju taj problem u glavi kad više nema nazad.

6. Meni je u celoj prici zao gvozzdena koji svi znamo bez cega je.ostao

7. nije, dobar sam još sa kućama od francuske i australije :)

8. a ne bi da se hvalim ali pogodio sam i litavsku protiv zemlje pampasa

9. Ma bez kurca je Gvozzden ostao, pizda je to, baš je igrao na Amere.

10. Дај да победимо Кинезе па ћемо после лако. Кад можемо да се носимо са Америма, са свима осталима ћемо још лакше. А Литванци су нам ионако дужни од прошле године, тако да бих баш њих волео у четвртфиналу, да им вратимо мило за драго.

11. Бохор

To jeste al Simon pogađa i tada!

Бохор

Jokara prwi centar!

Бохор

Trebao je Bobija umesto njega da zove

Бохор

Jao Tea nema

Бохор

Jao Bogdane

Бохор има баш доста другова међу кошаркашким репрезентативцима Србије.

12. Mnogo ciganska ova američka ekipa. Tačno se vidi da ih uhvatila frka, lagano su ispali i u poslednjem napadu. Sve u svemu, baš se nadam da neće uzeti ovu olimpijadu. Malo hladan tuš, šta fali.

13. Ako izgubimo od Kineza, treba da izgubimo sve do kraja onda i da ne idemo dalje

14. Ali pogodio sam i - pa šta si još pogodio, rekao si da će da nas oderu Ameri. Srbi najgori narod sto posto, naši se samo lože, neće ni u četvrtfinale da idu.

15. Mickey Savage
    Ovo pojačava hemiju ekipe za 50%.

Da, ovo bi moglo da promeni prvenstvo, mada, ne nužno. Videćemo. Ali nisam više toliko uveren da ispadamo u četvrtfinalu svakako.

16. Mi imamo sreće što je sledeća sa Kinezima, zajebano je igrati jaku tekmu dva dana posle ovakve.

17. Јебени Литванци. Синоћ су се буквално тукли са Аргентином, тврда и одвратна утакмица. Ја бих ако икако може било ко осим њих...

18. Kinezi imaju malu kitu, što znači i manji potencijal

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.