Fantazi košarka - OI Rio 2016

1. 49,7 имам хахахах

2. одох да се обесим најозбиљније гори сам од тилма

3. јао митке је први одох главу да одсечем себи некако

4. куку мајко срамота

5. Dosta vas treba da se obesi lolo

Pokazite mi fantazi koji igrate i za mesec dana biću bolji od svih vas. Xd

6. Митке и на почеткуу евролиге имао најбољи старт, послије га карма дотукла јер је био превише фин према играчима из тима,лоло.

Усра ми се Лапровитола у оне похвале што сам писао прије старта ОИ.

7. Evo ga novi tim. Izbacio Kleja i malog Nigericja(koji je na pripremama ubacio amerima 25p)koji nije ispostovao.

Kupio Bojana Bogdanović a Derozana ubacio iz izmene. Paklen tim!
    https://s9.postimg.org/luvy71y5r/Screenshot_2016_08_08_10_10_44.png

8. Акојон солидно разочарање, бем га устанца малечка.

9. ne znam, ovo nabudživanje amera u ekipi mi dođe kao stavljanje roberta karlosa u napad na nekoj prastaroj fifi, nije nedozvoljeno ali je jajarski.. i ja imam 4 poyy

10. Јесте ли мијењали шта, имате ли неки пик за данас који се мора испратити?

11. 87,2 sa Kalinićevih -2 poena i De Coloovih 4, Campazzo izvuko sa 25,3.

12. Катастрофа. Прва тројица са прошлог фантазија међу последњих 5, какав је ово баг јбт

13. 67,2 имам. Валанчијунас и Батум, од којих сам највише очекивао, заједно имали 4,1 поена, а Симоновић и Бабић, који су ми на клупи, комбиновано 15,4 поена хаха

14. Океј, пошто сам 21. мислим да су мале шансе да освојим лигу. Тако да морам поставити нове циљеве. Улазак у 10 нови реалан циљ, а онај амбициознији је улазак међу 5.

15. Није нереално ни стићи 60-70 разлике, има још 7 кола.

Само што би се онда морало ићи на ризик, типа да се оставе и валанчијунас и де коло и да се кредити свуку до 900, па убости неко јефтино чудо.

16. http://image.prntscr.com/image/8f36a2aaa873403a8381cc9609da1aea.png
    Razmišljo sam da prodam kalinu i štimca posle prvog kola računo igraće dojaja protiv raspale venecuele kalina me jebeno saranio

17. 30 poena vise od coekg odmah posle prvog kola ccc

18. полако брт, полако.

тренутно се само двоумим да ли имам довољно муда да истерам деколоа и валанчијунаса напоље за следеће коло, да не губим кредите, мада њих двојица могу лагано 50 поена да донесу сад са кином и нигеријом, да ли да да ли да да да

19. Ja sam ostavio De Koloa, ako zasere menjam ga za Bogdana. Mada imam trojicu francuza sad za ovo kolo, smrdi mi tu na grešku, ali jbg, moram rizikovati.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.