Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma brate, ako ih izbaciš ima da uzmu 30 poena sledeću ako ih ostaviš 4, jebeni fantazi.
Rodrigez, derozan, de kolo i kalinic zajedno 10, stimara i simon u izmenama 15. Jebem ti dan.
94, gledajuci ostale, fenomenalno sam prosao. Sad, ostaviti de coloa najvece pitanje koloa. Kontate igru reci?
Ahahahah pa nerealno, i treba thilmo da me jebe usta. Koliko igrača imam u minusu, krv ti jebem
највећа дилема тренутно: богут уместо валанчијунаса. валанчијунасу треба 25 само да му не падне цена, а не знам колико је јокић способан да сачува богута, кад ни гобер није могао, за радуљицу знам да не може никако, ал' је јебено што већ имам инглса... на крају нећу ни да дирам, па шта буде.
Лапровитола аут - Кампацо ин
Кузминскас аут - Жалабал ин
mitke prvi pa nas jebe xD
Флипсе друје, знаш да нисам од те феле, да сам доброћудан тип. Само фер и спорцки, пружена рука противнику и у поразу и у побједи.
курчи се а као добричина
шта сам реко
Стеван увијек у праву, ез јужуал.
znam mitke salim se, dobre si igrace izabrao...mene je bekovska linija upropastila
Imaću 920 kredita posle drugog kola, ali bih od trećeg već mogao da nadomestim neke stvari. Odustao sam od sakupljanja kredita jer je prekratak turnir, žao mi je samo što durenta neću moći da kupim do kraja, ali jbg.
ma durent je kurac
zašto nije osvojio sam sa oklahomom nešto nego ide kod karija?
Прошле године нисам узео Гасола био, па сам само могао да гледам друге како купе кајмак. Рекао сам ако кад опет будем играо, морам узети човјека, па макар се зајебао. Још су сад Шпанци играли прву са Хрватима који су баш танки на центру, па сам и Миротића убацио, то је био зицер. Остало сам већ морао да калкулишем како бих напунио 10+2 поставу. Углавном, доста среће ово прво коло.
Tačno tako, Gvozzden.
Jebi, Mitke, samo pazi da onaj ko je jeban ne postane jebač!
Elem, ne bi trebalo da menjam ništa jer ne mogu da napravim neku bolju kombinaciju, a i da dam priliku još jednom ovim šabanima da se isprave, al ne mogu da budem pasivan.
Delfino, Lovernj napolje; Želabal, Pol Džordž in.
Ništa ne menjam, odlično se tim pokazao
Како сере Аустралију, ово је ружно...