OI Rio 2016

  1. Krije se u javnosti...

  2. imam osećaj da će štefanek vremenom postati antipatičnija glava od đovaka

  3. I ona nakaza Spanovicka, ustvari preneo navodno atletski savez njene reci. A Prlainovic govnar nije pomenuo druge sportove osim vaterpola. Ovi i od sportista prave botove sunce ti jebem, au koliko ih nervira bilo kakva kritika treba ih jebati dok ne pomru svi

  4. сад кад крену да се пичкарају коме држава помаже, коме не, хаха једва чекам

    е Срби, Срби, не требају нам Хрвати

  5. сад кад крену да се пичкарају коме држава помаже, коме не, хаха једва чекам

    е Срби, Срби, не требају нам Хрвати

    Кренуло је.
    http://rs.n1info.com/a187171/Sport-Klub/Ostali-sportovi/Stefanek-vs-Prlainovic-Da-li-drzava-pomaze-sportistima.html

  6. Španovićka je ok za ulaganje, dobra je pička, a i uspešna je u svom sportu. Još i Miško Arkan kad hvali Srbiju priča kako su lepe žene najjači brend. Fazon dovede Spanulisa i Skorcijanitisa i odvede ih na kurve za male pare.

  7. ŠTA BI SA UBISTVOM PEVAČIĆE JOŠ JE NERAZJAŠNJENO TO ĆUTIMO VUČIĆU VRATI PARE

  8. Pa naravno da ulaže država u rvače, da im strunjače i a u kurac. Imaš klub, treniraš, koga boli đoka. Uslova imaš bilo gde. Ako uzmemo u obzir to koje su medalje doneli vaterpolisti, a koje rvači, definitivno su rvači i sa tim strunjačama dobili mnogo više od ovih. Pritom, mnogo je više potrebno za stvaranje vaterpoliste nego rvača.

  9. Procitao sam izjavu Stefaneka u blicu pickica bez obraza kao sto sam i ocekivao,nek ti zaposle sestru i ostalu rodbinu u opstini majmuncino sa krtakim nogicama.

  10. Gledam sad broj medalja, Austrija, Finska i Portugal samo po bronzu. Iza nas Norveška, Grčka, Turska, Švajcarska Argentina...

  11. U atletiku se ništa ne ulaže. To "država ulaže" je na nivou, asfaltirali su ulice, ko oće da trči, može. Mršći bagro. Imaš dve staze za trčanje u jebenom BGu, plus atletske staze oko Marakane i JNA, kakvo kurčevo ulaganje u atletiku.

  12. Što bi Norvežavni jurili medalje, boli ih đoka. Iznad "očekivanja" su uglavnom zemlje sa visokom stopom siromašnih, kojima je sport maltene jedini izlaz iz kurca u kome su. Pa pogledaj i Amere, koliko bogatih belaca imaju u sportu?

  13. Jebem ti lumiju usranu

  14. Ne mogu post napisati ceo

  15. Ne serite jebale vas pare dobijaju više nego što treba. Svaka medalja dobija 50-40-30 hiljada evra, zlatna medalja dobija i 500L jebeni FIAT, dobijaju se pare za sve medalje na svetskim i evropskim prvenstvima, nacionalne penzije npr. za medalju na OI, delili su im i stanove, pa jebena Nađa Higl pegava je dobila stan zato što je jednom usralo nešto da pliva, sad se onaj njen brat pederko baškari u stanu ni kriv ni dužan.

    U Engleskoj dobiju karu za poneti, u USA za zlato dobiju 35 000 dolara, i uzmu im za porez 15 000, posle arapskih zemalja dajemo najviše jebemti sport.

    Normalno da će vaterpolisti da seru jer ne zarađuju ni 5% onoga što zarađuju u fudbalu/košarci i slično, al daju im, pa Španovićeva samo što ne dobije kurtone kad se jebe da ima.

  16. Dobiju đoku. I to na korišćenje, jok za stalno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.