Prijava

Reme: zasto Teodosica nema na sp u plivanju jebote

e stvarno, što nema skijanja na ovoj olimpijadi

Добро, не претеравај сад, шта је чудно што су лук и стрела на ОИ, то се практикује као спорт одвајкада.

реме, тај лук и стрела је веома занимљива дисциплина, гледам то сваки пут, а и потребан је висок ниво скила за успех у томе

Pa kao da pitas sto nije skijanje, zato sto vec ima svoju olimpijadu. E jebem te glupa

Skijanje ima jebenu zimsku olimpijadu iz krajnje praktičnih razloga. Na letnjoj olimpijadi fali snega. I nema svoju nego postoji zimska olimpijada na kojoj je 500 disciplina vezanih za zimske sportove.
Šahovska olimpijada se ne razlikuje od bilo kog drugog takmičenja u šahu. I jedini je sport na toj olimpijadi. Dakle, nema onoga ja se bavim nordijskim skijanjem, ti ski skokovima i mi blejimo i imamo tim jer smo iz iste zemlje. Najobičnije je takmičenje totalno šahovska olimpijada.

care, jesi ti probao nekad da igraš šah leti?

снукер треба бити ол. дисциплина ко је за ја сам

Najobičnije je takmičenje totalno šahovska olimpijada.

E puši ga malo, znaš.

šah je najstariji i zato tišina

E puši ga malo, znaš.

Poenta, ne bi li bilo lepše da je u sastavu normalne olimpijade. Ono, nije da treba mnogo za to.

I na dve godine je šahovska olimpijada, nije fora.
Mislim ono, postoji i matematička olimpijada.

Pa jes, bilo bi kul videti vaterpoliste, rukometaše i ove nagruvane američke košarkaše pored nekih hiljadu ipo tunjavih šahista.

Ko je za klikere na olimpijadi neka neka digne ruku

Ko je za bocanje da se uvede.na oi????!

Bocanje dobar sport ima teren ovde na Novom Beogradu znaci drzava ulaze ima sve predispozicije da dominiramo.Do juce nismo znali sta je tekvondo ako moze to moze i bocanje.

ja nisam, bilo bi dosadno i nefer prema ostalim učesnicima jer bi srpske izbeglice iz hrvatske dominirale boćarskom kategorijom

Da, kreće vam i ta šahovska olimpijada za desetak dana. Ja se nadam da će Šarenac da prenosi, Strajnić me nervira, a Denda će verovatno za Badura Jobavu da priča kako je tri puta pobedio Aniša Girija u manje od 20 poteza hahaha kakav nub.

kad prođem pored terena za boćanje i vidim 20 onako matorih odrpanih krajišnika kako galame onako seljački shvatim ustaški pokret

Pa jes, bilo bi kul videti vaterpoliste, rukometaše i ove nagruvane američke košarkaše pored nekih hiljadu ipo tunjavih šahista.

Pa o tome i pričam sve vreme. Lolo reci scenu.