Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
армине, да ли си се профилисао као економиста? да ли си либертаријанац, неолибералан или нешто тако? претпостављам да не вучеш лево.
хахаха, води рачуна. вучић највише јебе оне који гласају за њега.
хахаха, ово је прозивка
расни, малопре
Ja nisam čitao nikakve izjave, ali jebote, pa taj Prlainović je osvojio više medalja nego ti što su mu odgovorili zajedno.
A i taj Vučić, vonabi Dodik. Dodik bar nije lupio cenzuru, svi znaju da je međed, pa ti glasaj kako hoćeš.
па и код нас сви знају да је вучић педер, па гласај. где је ту цензура?
Srbi, posebno sirotinja su govna jednostavno, ne zasluzuju bolje, po meni vucic je premija, treba to mnogo ostrije i polako smanjivati populaciju, nek stanemo pod jednu sljivu
Kurcev sam ja ekonomista truc cisto da razjasnimo
Pa možda se ne primjeti cenzura među mlađim ljudima, koji švrljaju po netu i mogu da pročitaju neke vijesti koje nisu cenzurisane. Ali stariji ljudi, i ljudi van Srbije, misle da je AV mesija.
ма за двадесет година све ће ово да буде шеријат. а спортисти ће у неким катакомбама да држе у подруму вучићеву слику као чворовић стаљинову.
Jos od izbora cekam da mi neko napise taj i taj bi bio bolji izbor od sns i vucica zbog toga i toga, nego marva jebena jbg uf opet se pali zar od onomad, rekao sam da necu :/
Truc,za koga si bese glasao na kraju? Bilo je zamalo,djb koliko se secam
kurčev ekonomista je i Duško Pavlović el profesor pa predaje političku ekonomiju na FPN. Da, znam da to nije ekonomija baš, ali je poželjno da budeš ekonomista a ne pravnik ili politikolog ako to predaješ, ili barem pravnik ili politikolog koji se specijalizovao za to dugo
Dushkela je bio na nekoj totalno neekonomskoj katedri do 2010 i onda je odlučio da napravi zaokret u životu i da krene da bistri mudrost o porezima i sranjima. Zato ga bojkotuju redovni profesori na FPN i jebu mu napredovanje u zvanje redovnog profesora za tu oblast
Kad smo kod Cvorovica..
Av naziva olosem ljude koji su prozivali spanovicku i stepaneka. ...posle se izvadio da je mislio na sve.
https://youtu.be/6pM8LhoUupY
ti tilmo treba svakog dana kad ustaneš da slaviš državu u kojoj glava poput tebe nije lučki radnik koji radi utovar 20 sati dnevno a ne da pljuješ vučića
Ma ukinuti sve stranke, da ostane samo SNS, jednopartijski. I onda najstručniji kadar i udri. Botove na goli otok kad im prođe rok.
Hahahaha
Jer nije, Tilmo, barem mi se čini, ali ne mogu da budem siguran. Šta je po tebi trebalo da odgovori novinaru koji je pita kako se država odnosi prema njoj, a recimo da se stvarno dobro odnosi i da ima dobre uslove? Ona Prlainovića ni vaterpoliste nije ni spomenula, ni bilo koga drugog. Samo je rekla da je zadovoljna odnosom prema njoj. Sad druga je stvar što je režimska mašinerija odmah to iskoristila kao kontraudar Prlainoviću, a ovi sa druge strane da je napadnu kako se navodno ulizuje i kako je čeka mesto ministra sporta. Udovičić se tu verovatno najviše uplašio.
Njegov ortak iz bazena priča kako država nije zaslužna za medalju + uspešna sportistkinja sa dobrim dupetom priča kako država jeste zaslužna za medalju = ode fotelja :(
ti tilmo treba svakog dana kad ustaneš da slaviš državu u kojoj glava poput tebe nije lučki radnik koji radi utovar 20 sati dnevno a ne da pljuješ vučića
ahahaha
ни за кога, али немој да ми качиш то замало, немој да си кваран. :) само сам био на гласачком месту и за толико је било замало. а јесам гласао на претходним за дјб. ко није грешио нека баци камен. ево гвозден први!
па добро, ћилмо није био лучки радник ни за тадићева вакта. можда њега слави?
kenjaš sad truć, sećam se, pitao sam te i ja to bio davno, rekao si da si bio na ivici da glasaš za djb i da te deprimirala atmosfera biračkog mesta i da si "vratio ličnu u džep" :)
Onda su zamalo bile dveri, znam da nesto jeste