Prijava

1. Fender Stratocaster
2. Thilmo
3. Бохор
...
n. Puppet Master

Молим модераторе да закључају тему до следећег апдејта листе.

листа је објективна и реална и нема потребе за гласањем

Nemam pojma o čemu se radi iako se po nazivu teme da zaključiti a i stvarno ne smatram Fendera i Boksera vrsnim poznavaocima igre pod obručima.

Ima jedan Filip, kad smo bili djeca NAGOVARALI smo ga da probaci (ili protitra, ne znam kako se kaže to) loptu kroz noge, znao je iks puta pokušati i nikad nije uspio, to je prava tuga složićete se, e tako ja zamišljam basket nubare

lista na mestu skroz

Маркo, можеш да уметнеш кога хоћеш, опет ће тај бити прворазредни, а Fender другоразредни. Кари, Лилард, Пол, Ирвинг, Вејд, Роуз су прва класа. Ови остали ли су друга, који служе као резервни точак од Голфа. Трећеразредни играју 2-3 минута, у свакој трећој утакмици, потписују десетодневне уговоре. Fender то није, зато мислим да би он био сасвим добар евролигашки плеј. Наравно да није бољи од Теодосића, али баш да је толики немач појма је претеривање.

daj mlatoni šta pričaš druže

I veciti pesimista debeli Marko

Ти си убедљиво највећи нуб за спорт уопште, тако да ти ова листа није реална. А ниси занимљив са овим Аск.фм прозивкама.

ЕДИТ:
Млатони, брате...

ja bi rangirao papet mastera na višem mestu od n. Svake godine najuži favorit za titulu na Evroliga fantaziju tik posle Stevana, Benisija, Coe, Mlatonija, Stevanovog rivala sa MVP foruma, Pseta, Marka i Sijalice i nikad ne osvoji. Zato što je prepotentan.

pajkoNP jeste legenda sajta ali o kosarci nema blage tako da moze na listu

чуо сам од ортака из ћуприје кога зовемо Ћуприја да фендер не уме да уради леви двокорак

Koš je okrugao kao i lopta

Fendera bi silovali u zatvor koliko se ne razume u košarku.