Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Svaki dan gledam kako je tema "šta te nervira" medju najpopularnijima na forumu, i žao mi je što su ljuti i ogorčeni postovi svakodnevnica. Možda treba napraviti pandan tome. Evo, ja ću početi:
Srećam sam kad prdnem pod jorgan i onda pomirišem to. Što više "smrdi" to je meni toplije oko srca.
када после кењања пустим воду а она спере сва говна и не морам да се сагињем за четку да очистим говна
dobro se krenulo.govna i smrad su sreca
kad ostanu skorela vnugo na školjki onako zagorela a ja uzmem pišam i odlepljujem ih ko kiselinu da mokrim
kada su mi mala govna
Kada nisu zitka nego tvrda pa se manje isprljas i shodno tome ustedis na toalet papiru i manje ti se ojede bulja
kada psa po glavi diram
Кад не познајем пипача љеба
kada je govno podobno vukajlijas je sretan
http://67.media.tumblr.com/000a77698cb0847f6fa39a02185c1d41/tumblr_inline_n5fzubGErE1rhmi3p.gif
Šaptač psima.
kada je ona nasmejana :)
Kada uklopim šulju i džemper. :))))
Male stvari nas čine srećnima :))))))))))))))))))))))))))
Кад ми шапне да сам јој једини, трипут дневно док ме љуби.
kad vidim nekog decka kako u uglu zgrade davi macice
Govna. Dosta govana.
Hahahh
Kad komsiji crkne krava.
kad komsija crkne
komsijina sveza govna