Šta vas čini srećnim

1. Sveza mrtva govna

2. I sad moj post prvi na strani i ispadam manijak

3. au thilmo koliko si bolestan

4. sretan sam kad zgrada ne smrdi na papriku ili šta god prave komšije jer ne volim papriku i kad namirišem istu padnem u kolaps

5. Uh ja obozavam miris paprike, i sveze i suve kad se baci na ringlu pa je namrvis na neko meso mmmm

6. ozbiljno? meni je muka od toga, bez zajebancije, više bih voleo da mirišem leš npr. ili đošu debelog

7. Brate, kad se sprema ajvar nema lepšeg mirisa po kraju.

Al ja sam sa juga jbg.

U stvari ni jedan gen neam odavde već iz montenegra al navikneš se na lep miris pečene papirke.

Ti si Dzanki bolestan.

8. Promasio okean kapirate sketch xd

9. U stvari ni jedan gen neam odavde već iz montenegra

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!11111

10. edit: kad skontam da sam napisao sranje i onda ga editujem

11. i da,

kada je ona nasmejana :)

:))))

12. Vruća lepinja i kajmak

13. Kad je govno takvo da ne moram puno brisati dupe

14. kad u poslednjem trenutku stignem u wc da se izaserem

15. govna od moje porodice

16. labokv me čini srećnim

17. zbog toga sam i ovde.a juce sam bio napadnut i banovan nepravedno.
    svetlana rekla si da je tilmovo kacenje mojih slika jedna naivna sala-jadnicak thilmo radi to samo da me iznervira, sto mu nikako ne uspeva normalno- a moj post je bio katastrofa kakva nije vidjena na forumu dugo vremena.i jos si slagala da sam i pre vredjao porodice.sad bi ti rekao da si ispala tesko djubre i govedo ali ne mogu to da kazem jer si ti uvek djubre i govedo..jadnicak tilmo, naivna sala, labokv sotona i ostale fore iz kurira

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.