Ajde Kosovac, ubaci i mene na spisak da se malo zezam, pa šta ispadne. Samo mi ne uliva žiri poverenje.
Ti, Bohor i Deki - meni to deluje kao preozbiljno pijanstvo u najavi i to od vinjaka, teško ćete tako da uradite posao xD
Mogu samo da ti kazem da ce sprdnja i ekstravagancija biti na ceni. Ono opisivanje pejzaza i kapi kako ide niz znojavu casu jedne letnje noci nam ne treba ovde
O K
K O
Пријава
Zagšto lomim čaše?
Turbo folk me je naterao
Hvala ko je editovao prvi post al preskocio je malog saleta tako da mali sale ima ekstra jedan bod na ime diskriminacije u prvom kolu ako me podseti
Ajde Kosovac, ubaci i mene na spisak da se malo zezam, pa šta ispadne. Samo mi ne uliva žiri poverenje.
Ti, Bohor i Deki - meni to deluje kao preozbiljno pijanstvo u najavi i to od vinjaka, teško ćete tako da uradite posao xD
nećeš u džiri? oko, ajd u takmičenjo
Mogu samo da ti kazem da ce sprdnja i ekstravagancija biti na ceni. Ono opisivanje pejzaza i kapi kako ide niz znojavu casu jedne letnje noci nam ne treba ovde
Glavni bolje ti je medju takmicarima idu ti lovacke price xdd
Reče mi lik iz Bečmena lolo
prijava
Pa brt sta mislis zasto je ziri u ovom sastavu haha
Labo okaci onu sliku da stavim link u prvi post
da ispadne da sam ja organizator takmicenja.hvala ali mislim da nisam zasluzio tu cast
kad se kaze daj onu sliku, to kad domacin kaze zeno daj onu rakiju sve jasno
Pa nema tu sta da se objasnjava
Ajd prijafa B-)
ocu i ja. samo da objasnim kako pejzazi mogu biti sprdnja i ekstravagancija.
Šta piješ duplo mi daj
Prijavljujem se i ja. Nisam odavno pisao, a i ne znam šta bi. Agilni će da mi da neki naslov.