Sirotinjska spika

1. Ja se volim pokazivati jbg. Radi cu to i radim i sad. Ja sam onaj tip sto snima volan, sat, odecu i tako. Mozda je sabanski ali to sam ja. Ja radim to.

2. Bilzerian mi je idol, ljubomoran sam na njegov zivot, i potpisao bih da umrem do 27 samo da te naredne 4 godine zivim kao on. Toliko od mene.

3. Hahah ma okej, svako zivi svoj zivot kako hoce, ne govorim ja tebi kako da zivis i sta da radis vec samo ovo

Mozda je sabanski 

kazem da jeste, jer realno jeste

Ali je odlicno za tebe ako si svjestan i takvog ponasanja kod sebe, umjesto da imas onaj "pusite mi kurac svi ja sam savrsen" stav koji mnogi imaju

4. Ne ne, razumijem ja vas kada na to gledate kao na primitivizam. Samo ja iz svog aspekta ne gledam na to tako. Stavise, volim to.

5. Nisam papak u fazonu kupicu gucci, pradu, dolce gabbanu (tih se brendova jezim jer su je pijacari iskopirali i sad svaka fukara ima fejk primerak) ali necu ni gledati neku jeftinu odecu, obucu, necu stediti na hrani, i uopste na sebi. Da li cu uslikati neki poklon skupoceni? Da. I ne vidim u tome nikakav problem jer u mom okruzenju nemam ljude kojima bi to zasmetalo, svi su vise manje u tom fazonu ili ako nisu opravdavaju to u fazonu "i ja bih". Al razumijem vas

6. Ja volim skupe stvari ali ne slikam nikad nista jer ono kao prvo ne setim se toga jer sam realno u sadasnjem vremenu starija generacija ali je poenta da ko se razbacuje lovom svojom se razbacuje tako da ono koga boli kurac, sirotinjska spika je upopste prica o tudjem ponasanju

7. Niko normalan nece stediti na sebi, to i nema veze s kurcenjem, to spada u onu drugu kategoriju, e sad za slikanje je vec druga prica, tu ima malo tog sirotinjskog majndseta, al bar si otvoren. Jer ono, nije poenta da se ti namjerno ne slikas ili ne kurcis da ne bi ispao seljacina, jer ako nemas taj majndset, kao sto ps rece, ni ne sjetis se toga. A u pravu je i za ovo "koga boli kurac, razbacujes se svojom lovom" (ne mogu da vjerujem da se slazem sa ps-om), realno je to tvoja stvar, ja sam samo ovo htio da spomenem, jer se pisalo nesto kako je kurcenje "normalna potreba" itd. pa da objasnim da nije vec da zavisi od majndseta pojedinca

8. Samo treba biti tolika lordina da te ne zanimaju ljudi kojima si nužno okružen i ova tema ne bi imala smisla
    Sve je sirotinjska spika i biće dokle god postoji materijalno a u krvi ljudi bude dokazivanje
    Ako je X5 nije X6 ako je 300 kvadrata nije 400 ako je 16 metara jahta nije 27 ako je plac na Mesecu nije na Saturnu
    Para nikad dosta svakako bitno je samo čime ste zadovoljni

9. Može da se zaključa sad ovo

10. ko hoce da slika svoje dragocenosti neka slika, postoji opcija unfolow tako da nema problema.aj da imaju nesto sto je stvarno klasa nego onako sabanski zauzmu pozu da se vidi sad od 500e, jbt ljudi nose satove od 100k e a neko misli da je faca jer ima sat od 500,ili kola od 5k.jedan stavio na kaver alfa romea, kupio ga pa da se pohvali lol

11. Ne znam što, al cenim da su Pseto ili Bohor kao klinci barem jednom imali trip da se obuku sve u belo. Znate ono za mature ili tak e dogadjaje.

Jesam li pogodio? Al budite iskreni. Xd

12. I nije prozivka neka nego mi to palo napamet, ja sam bio klinac devedesetih, svašta se nosilo. :D

13. Ali Plidu jebeni, parada licemerja, ovamo primitivni ste Balkanice, seljaci sitne duše, fujić, a onamo joj ljubomoran sam na nekg profesionalnog pokerasa (moro sam da guglam ko je lik) gowno pi pushio da živim ko on i natrljavao bi to drugima u oči. Sirothinja si druže preteška u duši, gladne su ti oči.

Bohor lepo objasnio, no ne smem se s njime složiti jer ne bi Ćilma s kurca mogo skinuti posle. xd

14. Ma ljubomoran si i ti mistere, znas kako kaze ovaj brat

https://youtu.be/lvpDl3H7BrU

Realno, svako voli gudru kurvu kola keš; a bilzerian to bas dobro koristi haha

15. a čuš ovoga, guglao je blzerijana, kako neki ljudi jedu govna pa to je nečuveno

16. Ahahaha usraću se odsrama jebi ga što ne znam ko je neki tamo lik...ajde mrš...

17. Za Plidua i kontam, jer na osnovu ovoga

da umrem do 27 samo da te naredne 4 godine zivim

mozemo zakljuciti da Plidu ima 23 godine, a ja sam i tamo ranije napisao

ako subjekat ima 25 godina ili manje

tako da to mi je razumljivo. E sad ako bi prevalio tridesetu ili nedajboze cetrdesetu a i dalje mu Bilzerian bio idol itd. to bi vec bio ozbiljan hendikep.

Ali svakako, njegova stvar, sto Bohor rece, ne treba covjek ni da se bavi takvim stvarima.

18. A to hodočašće svako malo nazad u Srbiju mi je dno dna, znači bljak bukvalno, najčobanskije nešto što mogu da zamislim. Ako već jedeš govna, uzmi kašiku, nemoj viljuškom pa da ti ispada. Raditi u Nemačkoj a živeti u Srbiji mi deluje kao najgora patnja.

Nista gluplje nisam cuo godinama

19. Tuljanima smeta da 30% vremena budemo u Srbiji i trosimo pare zaradjene napolju. To im je bukvalno smrt. Jedino sto hrani njihovu napacenu dusu je da budemo tamo da se ne zna da postojimo, ali ova varijanta gde smo sveprisutni i puni para im drma sirotinjske kaveze jako.

20. Nolo opet drugi, do kraja godine na prvom mestu, bravo No1o!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.