Sirotinjska spika

1. Znači svaki Srbin koji je ikada otišao u Njemačku...

Al nema tamo te šege, jarana, muzke uživo ehhhh...

2. tamo izadju jednom godisnje, skupo im pice al zato se ovde kurce

3. Labo ti si bar prerastao to, nek se kurci ko hoce i koliko hoce a ti se potrudi da i ti steknes (ovako ili onako) pa se i ti kurci. Meni npr to nikada nije smetalo.

4. Covjeku je u prirodi da se kurci, pokazuje, dokazuje i to je okej. I tebi bi imponovalo da imas porsche panameru i da te gledaju kada prodjes gradom nebitno devojke ili momci

5. ja samo kazem sta rade ti seljoberi, meni ne smeta sto bi mi smetalo.samo na njih gledam kao na jadnike koji glume nesto.ima i onih koji ne kukaju za srb nego su imal;i dovoljno mozga da se adaptiraju, nauce jezik itd

6. ja sam imao panameru i nikad se nisam hvalio sa time.ovo je prvi put da to pomenem

7. stvarno su mi dosadili ljudi sa slikanjem pored mojih kola. gde god ga parkiram odma se nadje neko da se slika/sto se ljudi slikaju pore3d tudjih kola stvarno ne razumem.sad pregovaram sa vulinom da mi proda jedan vojni hamer

8. nek se kurci ko hoce i koliko hoce a ti se potrudi da i ti steknes (ovako ili onako) pa se i ti kurci

Ovo priča neka dobroćudna, postklimakterična tetkica, ta spika gledaj da i ti postigneš nešto mesto da zavidiš je baš ono bljuc patetika.

9. Pljujete Noleta, a šta ste vi postigli, a?

10. Che-Vu i labokv su vam solidno objasnili. A za to kurčenje, to je sirotinjski sport, vrišti seljački majndset iz njega. Zašto nikad nećete vidjeti Bila Gejtsa, Cukenberga ili tako nekog ozbiljnog lovatora da se kurči sa autima, kajlama, odijelima itd.? Zato što ljudi znaju ko su, šta su i koliko vrijede, nisu seljačka iskompleksirana stoka koja pokušava da se izdigne takvim smiješnim pizdarijama. Tu vrstu kurčenja praktikuje sitna boranija koja se tek dočepa nekog dinara pa odmah umisli da sad vrijedi nešto, krenu ti kompleksi da izbijaju na površinu. To je tako u svim sferama, isto tako ozbiljan kriminalac nikad neće ići po klubovima sa kajlom i brzim cvikama i govoriti "znaš ti ko sam ja", ozbiljan jebač nikad neće pričati pred svima koju je sve jebo, kad, koliko i još milijardu primjera. To kurčenje je prihvatljivo ako subjekat ima 25 godina ili manje, sve preko toga je teški sirotinjski majndset i savršeno leži ovoj temi

11. labokv
    ja sam imao panameru i nikad se nisam hvalio sa time.ovo je prvi put da to pomenem

Labo jel tvoj porsche bio parkiran svaku noc na OMV u Ribnici

12. da, tu ga stavljam jer tu ne sme niko da ga zapali

13. Hahahaha neko ko ima panameru nikada nije zgazio na ovaj sajt jer ne mozes kurve da skines sa kurca, alkoholisan si belvedereom povazdan i samo smrces koku. Labo imao panameru, ma hajte molim vas.

Zašto nikad nećete vidjeti Bila Gejtsa, Cukenberga ili tako nekog ozbiljnog lovatora da se kurči sa autima, kajlama, odijelima itd.?

Zato sto su to dijabole jebene, svaka cast na svemu sto su postigli ali su retardi bez socijalnog zivota. Cukerberg ozenio onu grobarku, ne menja majice i slicna sranja. Sto nisi uzeo nekog repera, sportistu, ili npr dan bilzeriana. To su zivoti koje bi zivio a ne neki cukerberg anemicni

14. ili seku aleksic npr.kome da se dokazuje cukerberk, ima milijarde.sta treba da kupi vagon dijamanata i da se kurci

15. Sto nisi uzeo nekog repera, sportistu, ili npr dan bilzeriana. To su zivoti koje bi zivio a ne neki cukerberg anemicni

Dan Bilzerian je najveca debilcina, razbacuje se parama koje sustinski nisu ni njegove, samo ima krvne veze sa bankarskim porodicama pa se zato uopste i culo za njega. A sportiste mozes uzeti, i muzicare i glumce itd. ali samo vrh vrhova, ne pricam o ovim sitnijima, i opet ces vidjeti da ljudi zive svoje zivote, bleje u majicama i farmerkama, ne kurce se jer su svjesni da to koji auto vozis i sta nosis od odjece itd. je bitno samo sirotinji i seljacinama, a oni to nisu i znaju koliko vrijede, pa nema potrebe da to namjerno pokazuju, reklamiraju i guraju ljudima u lice.

Ali da napomenem da treba povuci crtu i napraviti razliku izmedju kurcenja i uzivanja u parama, jer ne mozes npr reci "a taj i taj je isao da ljetuje na Maldive, vidis da se kurci", jer to nije kurcenje vec realno uzivanje u plodovima svog rada

16. nema nista gore od bogatih seljacina

17. paninaro
    koliko moraš nesposoban da budeš pa da moraš da emigriraš da bi živio? kapiram recimo profa, njegov posao je specifičan, u srbiji sigurno ne postoje te filharmonije kojima bi dirigovao, mislim kapirate te specifične djelatnosti, ali zidar, programer i ostala bagra, toga ima na svakom ćošku.

Nije to odlazak da bi živeli, nego kontam da bi živeli normalnije. Bolja kinta, sigurnije radno okruženje, manje drkanja od strane nadređenih itd. Možeš ti i u srbiji da živiš ok, ali pazi kad za isti posao dobiješ 7 puta više para, pa ti šef sernja manje nego u srbiji, pa budeš siguran da će ispoštovati sve šta je ugovorom dogovoreno, pa znaš da će teško da zatvore firmu u roku od 3 dana (kao što je bilo sa hendijem, pa i sa dosta privatnika ako ne plate reket). Daleko je švedska od savršenog ali je opet dosta bolje nego u srbiji, ali svede se sve zapravo na to da živiš i radiš sa mnogo manje stresa i za više para.

18. Nek bar kupi teslu ili nek pokusa sa ovim letecim autima ali ne dijabola ce da pesaci ceo zivot samo da bi takvi ko vi rekli "a kako on". Treba se kurciti, ubijati od gudre, trositi ko lud i ziveti ko bog ako to mozes. Ionako si na planeti fazon 70-80 godina i onda vecna crnina jebena i ti se kao ustrucavas da ti ne bi neki mali mujo rekao da si ljober.

19. Nek bar kupi teslu ili nek pokusa sa ovim letecim autima ali ne dijabola ce da pesaci ceo zivot samo da bi takvi ko vi rekli "a kako on". Treba se kurciti, ubijati od gudre, trositi ko lud i ziveti ko bog ako to mozes. Ionako si na planeti fazon 70-80 godina i onda vecna crnina jebena i ti se kao ustrucavas da ti ne bi neki mali mujo rekao da si ljober.

Kao sto sam rekao, postoji razlika izmedju kurcenja i uzivanja u plodovima svog rada. A ako stvarno podrzavas bas kurcenje, a ne ovo drugo, onda ti dzabe i to sto zivis u Becu, u tom slucaju imas onaj klasican pijem-ispred-dragatora seljacki mindset

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.