Sirotinjska spika

1. Malo selo jbg svi se znaju, a i ne mož da ga ne zabodeš u rod...muke brđanske...

2. ne dajte da umre ova tema, najznacajnija realno

3. ma ne treba ti za ove naše puteve auto skuplji od 500 ojra

4. Sama prica "Rusi nas vole" je teska sirotinjska spika, a Fedor je sigurno slavio sa srpskom zastavom, nije nikako to mogla biti ruska, samo okrenuta naopako greskom

5. Ma bila je tu srpska zastava, nego ceo članak sa sve komentarima je presirotinjski, sonen pokupio ček i bukvalno reko jebe mi se sad, predao fedoru više puta povoljne pozicije dao sve od sebe da izgubi, i vidiš naslov nokautirao Rus amera u sred Njujorka lol

6. Hahah pa klasicna nasa prica

7. Moze neko da mi objasni poentu ovog podforuma....

8. Merimo ovde virtuelne kurčeve

9. Туферу не глуми фактарда

10. Nema poentu, kao ni ostali

11. Ma bila je tu srpska zastava, nego ceo članak sa sve komentarima je presirotinjski, sonen pokupio ček i bukvalno reko jebe mi se sad

ako iko od njih ne mora da se bori za pare to je onda Sonen, lik je bio milioner i pre nego se borio, nego se siba jer voli, tako da sigurno nije pustao nista

12. Ono što ti Mačak ne kapiraš je osnovna razlika u stanju uma. Krećeš od pretpostavke da se ja ponosim time gde živim. Boli me kurac, u tome je stvar. Kad ovde ne bude valjalo, odoh ja negde drugo. Pišam se i na NZ i na srpsku zastavu, ja stanujem na planeti Zemlji, kapiraš. Ti se ponosiš time gde si rođen, a to je jedina stvar u životu koja nije bila do tebe ni 1%. Ja se ponosim stvarima koje su moja zasluga. Pljuješ po Amerikancima, (u čemu te podržavam, ali to je druga tema), a ne smeta ti da živiš kao njihov vazal, u državi koja sopstveni narod ponižava i prodaje. Umro bi za zastavu, a zastava se promenila 5 puta u 20 godina. I sada je nebulozna, u najmanju ruku.
    Ne znaš ništa o meni, ne znaš moju priču. A krenuo si klizeći sa uvredama i prozivkama. To mi izuzetno dobro ukazuje na uzroke tvojih frustracija i neadekvatnosti.
    Jebi ga, ja znam ljude koji žive u Srbiji mnogo zdraviji i veseliji nego ljudi na NZ. Imam ortake ovde koji su prsli, Kale je glas razuma za njih. A došli smo istim brodom, da se tako figurativno izrazim. A onda opet, ako misliš da me nešto vuče nazad - grešiš. U Evropi i Americi sam bio preko nekoliko puta, u Srbiji jednom. Na 3 dana. Totalno neplanirano. Doduše, jednom sam poslao 70 evra kao "pomoć" :) Posle mi bilo žao.
    Vidim da si zarobljen u stanju uma neiživljenog klinca-patriote, kako malo dete zamišlja široki svet. Ako si stvarmo klinac, to je ok, simpatično.
    Ali ako si matora konjina, presaberi se malo.

13. Moram ovaj genijalni sketj da podelim sa vama.

-Zasto pani jebe Noleta?
    -Zato sto je goat ahhahahhahahahhaha

14. Превише сиротињске спике у једној реченици
    https://twitter.com/preljubazna/status/938151325841477634

15. Možda je nekom jednostavno ispod časti da se kurva.....

16. Када видим ове тњитер кењаторе заиста ми дође да извршим харакири

17. Možda je nekom jednostavno ispod časti da se kurva.....

kurvanje nije nista vise necasan posao nego bilo koji drugi - dajes svoje vreme i svoje telo na upotrebu u zamenu za pare

jedina razlika je sto dajes picku umesto glave ili ruku

18. Jeste jer samim time sebe spustas kao coveka. Dajes do zanja da ti nije stalo do ničega sem profita, neko će de se trudi muči i pati a neko će da raširi noge i dobije lovu.

19. Jeste jer samim time sebe spustas kao coveka. Dajes do zanja da ti nije stalo do ničega sem profita, neko će de se trudi muči i pati a neko će da raširi noge i dobije lovu.

Nema nista lose u brzom zgrtanju love ako time ne ugrozavas druge. Kurve ne otimaju tudji novac. Likovi dodju, oce da jebu i plate to. Niko ih ne tera niti im je esencijalna potreba da jebu kurvu.

Ne vidim kako kurvanjem sebe spustas kao coveka. Sta znaci tacno "spustiti sebe kao coveka"? Biti moralno los? Moralne pogreske covek pravi samo onda kada cini lose drugima. Kurve to ne rade.

Moramo da skontamo vec jednom da "meni je bljak, ne svidja mi se" =/= "moralno zlo". To sto ti se kurve gade ne znaci da su zle.